Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Yo A więc przyszła mi ochota na popatrzenie sobie na twory demo sceny i byłbym bardzo wdzięczny gdybyście podali mi nazwy jaki jakiś naprawde wypasionych demek które pod względem graficznym robią naprawde duże wrażenie i nie chodzi mi o te demka 64kb (bu już chyba wszystkie oglądałem :)) i nie adwajcie tytułów deme technologicznych dla k.graficznych. Najlepiej aby dema korzystały z dobrodziejstw DX8 lub DX9. Z góry wielkie THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 SZUKAJ OSTATNIO O TYM BYŁO Tu masz całe multum demek pod ATI : http://mirror.ati.com/developer/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 SZUKAJ OSTATNIO O TYM BYŁO Tu masz całe multum demek pod ATI : http://mirror.ati.com/developer/index.html a ty uwarzniej czytaj przeicesz napisałem że nie chcę demek technologicznych do kart graficznych tylko demkaz demo sceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 SZUKAJ OSTATNIO O TYM BYŁO Tu masz całe multum demek pod ATI : http://mirror.ati.com/developer/index.html Tragedia.... niektórzy to chyba tylko tematy topiców czytają.... wystarczy napisać temat potem "bla bla bla" i zaraz będą odpowiedzi... :? Pieklo, nie wiem czy to są "powalające" ale te sobie na razie zostawiłem na dysku i mi się w miarę podobały: - 32 degrees - bananas revenge ;) - clone by critical mass - hepilectic - ibiza sky - thermo plastique - IV racer - marutaka 501 - alive medieval - DNA - QED - raw - K Ö T T E R D Ä M M E R U N G - variform Mam jeszcze dwie części "World of Demos", ale to zajmuje całe płytki. Mam jeszcze mnóstwo niewypróbowanych demek... Pościągaj sobie z scene.org - tam są tego chyba TB 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Sorqi to przez pośpiech, kumple naciskali :lol: A jakieś linki do tych demek posiadacie? (głównie dema na dx8.1) Bo też bym sobie coś nowego i ciekawego pooglądał. Thx. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 www.scene.org - tysiące dem www.mbnet.fi/awake/tulokset/ www.monostep.org http://spaceballs.planet-d.net/releases.html (demka z Amigi - trzeba uruchamiać pod emulatorem - niektóre działają!) Tam są tego tysiące. W sumie ciężko coś naprawdę porządnego znaleźć. Trzeba ściągnąć parę GB i potem sobie przeglądać. IMHO scena nie nadąrza za rozwojem sprzętu. Cieżko im wszystko wycisnąć z najnowszych sprzętów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 www.scene.org - tysiące dem www.mbnet.fi/awake/tulokset/ www.monostep.org http://spaceballs.planet-d.net/releases.html (demka z Amigi - trzeba uruchamiać pod emulatorem - niektóre działają!) Tam są tego tysiące. W sumie ciężko coś naprawdę porządnego znaleźć. Trzeba ściągnąć parę GB i potem sobie przeglądać. IMHO scena nie nadąrza za rozwojem sprzętu. Cieżko im wszystko wycisnąć z najnowszych sprzętów... a najśmieszniejsze jest to że nawet na moim sprzecie demka które były pisame na Amigę 500 nie chodza płynnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 a zna ktoś jakies demko które korzysta z dobrodziejstw bump mapingu (morze być nawet embos)??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Posciagaj sobie wszystkie trailery do Half Live 2 ... mnie one powalily na kolana i musialem szczeke zbierac z klawiatury. Wypasior na maksior :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Posciagaj sobie wszystkie trailery do Half Live 2 ... mnie one powalily na kolana i musialem szczeke zbierac z klawiatury. Wypasior na maksior :D eeee... coś ci się chyba troche pomyliło, morze chiałes to napisać w innym topicu :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 jest fajne demo nvidii - dawn (niby nvidii ale na moim ati tez dziala) i pipe dream v1.1 ati niestety ale nie zapisalem strony gdzie bylo ich wiecej dlatego podaje w taki sposob:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 jest fajne demo nvidii - dawn (niby nvidii ale na moim ati tez dziala) i pipe dream v1.1 ati niestety ale nie zapisalem strony gdzie bylo ich wiecej dlatego podaje w taki sposob:/ No nie mogę... następny LOL :evil: Ludzie CZYTAJCIE CAŁE TOPIKI !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 http://www.farb-rausch.de/ numer 16 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D takiego jeszcze nie widziales :P 1) wychodzisz z niego na chama / alt-tab 2) zobacz jego rozmiar :lol: reszta fb tez jest super, afair 8 jest niezle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...