Skocz do zawartości
Gość

Jakieś powalające demko zapodajcie... :D

Rekomendowane odpowiedzi

Yo

A więc przyszła mi ochota na popatrzenie sobie na twory demo sceny i byłbym bardzo wdzięczny gdybyście podali mi nazwy jaki jakiś naprawde wypasionych demek które pod względem graficznym robią naprawde duże wrażenie i nie chodzi mi o te demka 64kb (bu już chyba wszystkie oglądałem :)) i nie adwajcie tytułów deme technologicznych dla k.graficznych. Najlepiej aby dema korzystały z dobrodziejstw DX8 lub DX9.

Z góry wielkie THX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SZUKAJ OSTATNIO O TYM BYŁO

Tu masz całe multum demek pod ATI :

http://mirror.ati.com/developer/index.html

Tragedia.... niektórzy to chyba tylko tematy topiców czytają.... wystarczy napisać temat potem "bla bla bla" i zaraz będą odpowiedzi... :?

Pieklo, nie wiem czy to są "powalające" ale te sobie na razie zostawiłem na dysku i mi się w miarę podobały:

- 32 degrees

- bananas revenge ;)

- clone by critical mass

- hepilectic

- ibiza sky

- thermo plastique

- IV racer

- marutaka 501

- alive medieval

- DNA

- QED

- raw

- K Ö T T E R D Ä M M E R U N G

- variform

Mam jeszcze dwie części "World of Demos", ale to zajmuje całe płytki.

Mam jeszcze mnóstwo niewypróbowanych demek...

Pościągaj sobie z scene.org - tam są tego chyba TB 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.scene.org - tysiące dem

www.mbnet.fi/awake/tulokset/

www.monostep.org

http://spaceballs.planet-d.net/releases.html (demka z Amigi - trzeba uruchamiać pod emulatorem - niektóre działają!)

Tam są tego tysiące. W sumie ciężko coś naprawdę porządnego znaleźć. Trzeba ściągnąć parę GB i potem sobie przeglądać.

IMHO scena nie nadąrza za rozwojem sprzętu. Cieżko im wszystko wycisnąć z najnowszych sprzętów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.scene.org - tysiące dem

www.mbnet.fi/awake/tulokset/

www.monostep.org

http://spaceballs.planet-d.net/releases.html (demka z Amigi - trzeba uruchamiać pod emulatorem - niektóre działają!)

Tam są tego tysiące. W sumie ciężko coś naprawdę porządnego znaleźć. Trzeba ściągnąć parę GB i potem sobie przeglądać.

IMHO scena nie nadąrza za rozwojem sprzętu. Cieżko im wszystko wycisnąć z najnowszych sprzętów...

a najśmieszniejsze jest to że nawet na moim sprzecie demka które były pisame na Amigę 500 nie chodza płynnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posciagaj sobie wszystkie trailery do Half Live 2 ... mnie one powalily na kolana i musialem szczeke zbierac z klawiatury. Wypasior na maksior :D

eeee... coś ci się chyba troche pomyliło, morze chiałes to napisać w innym topicu :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest fajne demo nvidii - dawn (niby nvidii ale na moim ati tez dziala)

i pipe dream v1.1 ati niestety ale nie zapisalem strony gdzie bylo ich wiecej dlatego podaje w taki sposob:/

No nie mogę... następny LOL :evil:

Ludzie CZYTAJCIE CAŁE TOPIKI !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi