chris22 Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Potrzebuje biosu do nagrywarki HP9300+, a konkretnie pliku 9300_10c.bin :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 poszukaj www.cdrinfo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 9300_10c.exe moze byc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris22 Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Potrzebuje pliku 9300_10c.bin, poniewaz plik 9300_10c.exe aby sie zainstalowal potrzebuje jakiegos softu z plyty, a ja kupujac ta nagrywarke nie dostalem zadnego do niej softu. Wiec nie moge uaktualnic w ten sposob. Jedyna szansa to recznie dokonac aktualizacji biosu a do tego potrzebuje plik 9300_10c.bin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 szukałes na www.cdrinfo?? albo na stronie producenta nagrywarki?? tam będzie napewno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris22 Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Nie ma tego pliku nigdzie (9300_10c.bin) jak ktoś go znajdzie to oddam mu należyty ukłon. Znalazlem jeden link ale plik zajmował jakieś 40 kB to "troszkę" za mało jak na bios. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 CZEMU ZA MAŁO...MOZE TYLE ZAJMUJE :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 http://www.insertcdr.com/9300_10c.bin tylko to znalazłem a szukałem długo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris22 Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Też mam ten plik, ale oryginalny bios zajmuje okożo 500kB. Szukam go już długo i do tej pory nie znalazlem, może jest jakiś program, który wyciąga plik biosu z firmware znajdującego się na stronie HP (9300_10c.exe)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...