Gość Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 M<oże zna ktoś link jak przerobić aparat zwykły na cyfrowy. Jeżeli ktoś zna link to proszę aby go napisałw tym temacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 M<oże zna ktoś link jak przerobić aparat zwykły na cyfrowy. Jeżeli ktoś zna link to proszę aby go napisałw tym temacie No i po co znowu pie***** od rzeczy a potem się pytasz co do ciebie mamy :?: Już nie odpowiadajcie na tego posta bo gościu wokół siebie chce tylko zamieszanie zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 QFA mam dosyć takiej odp proszę bardzo mogę tak samo odpowiadać na twoje posty i topice mi to jest obojetne ALE CHCIAŁEM ŻEBY KTOŚ MI POMUGŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Teoretycznie mysle ze jest to mozliwe ale w praktyce moze byc ciezkie do wykonania w domowych warunkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 jest to nie mozliwe ! A jezeli jest to ze starego aparatu zostala by sama obudowa a to nie przerubka a wymiana ! Ten post jest debilny jak sam jego autor ! Do Jackk'a ! widze ze nie tylko Ty jestes zbulwersowany ! no niestety tak juz jest ze niewypaly tez sie rodza ! Ps. proponuje odpuscic koledze i wiecej nie odzywac sie do niego ! szkoda niszczyc sobie klawisze na pisanie do niego bo to grochem o sciane :) Pozdrawiam i ciesze sie ze ktos popiera mnie w walce zglupota ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 moim zdaniem nie da sie... a Ty Jackk nie badz taki sztywniak :wink: nie ma rzeczy ktorej nie da sie przerobic :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Nie ma żeczy nie możliwych???? Już zrobiłem. Wzięłem starą camerkę int. i zmodowałem. Zamiast kliszy mam przetwornik ccd który jest mniejszy od kliszy i daje efekc jak teleobiektyw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 no... i co nie da sie :?: od poczatku mowilem ze sie da :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 no niezle, niezle ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 widzielem gdzies chyba w chipie ze mozna kupic taki specjalna klisze co pasuje do zwyklego aparatu a jest to wlasnie przetwornik CCD klisza miala tez karte pamieci ale nei pamietam ile Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Prawda że wygląda normalnie. Nawet lepiej :wink: Lekko go odnowiłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Mam pytanie. Po cholere dales tego posta, skoro juz to zrobiles, pochwalic sie chciales, czy co???? Moze chciales udowodnic ze nie jestes wcale taki idiota za jakiego Cie tu maja. Przyznaje, jestem tutaj nowy, ale zdazylem zauwazyc ze Ciebie tutaj raczej nie lubia, musisz udowodnic swa madrosc chyba w inny sposob. PS. moze zrobilbys zdjecia tego aparatu jak wyglada w srodku, bo teraz wyglada faktycznie jak zwykly i jakos trudno mi uwierzyc ze faktycznie jest cyfrowy. Taki niewierny Tomasz ze mnie:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 srki ale nie mogę go otworzyć bo wsio wypadnie i nie będzie widać też :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Mam pytanie. Po cholere dales tego posta, skoro juz to zrobiles, pochwalic sie chciales, czy co???? Moze chciales udowodnic ze nie jestes wcale taki idiota za jakiego Cie tu maja. Przyznaje, jestem tutaj nowy, ale zdazylem zauwazyc ze Ciebie tutaj raczej nie lubia, musisz udowodnic swa madrosc chyba w inny sposob. PS. moze zrobilbys zdjecia tego aparatu jak wyglada w srodku, bo teraz wyglada faktycznie jak zwykly i jakos trudno mi uwierzyc ze faktycznie jest cyfrowy. Taki niewierny Tomasz ze mnie:) A ty wiezysz ze to co on zrobil dziala ? jestes naiwny ! czlowieku to kit na wode ! wiez dalej w te bzdury 'flowermana ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Hehehehe flowerman no nieeeee nie roob se jaj :D Nie wierze ze zrobiles cyfroofke z tego aparatu libero ma racje - flowermana trzeba brac z lekkim dystansem ;) Bo on ma czasem napraffde dzifne pomysly czasami ash "nienormalne" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Hehehehe flowerman no nieeeee nie roob se jaj :D Nie wierze ze zrobiles cyfroofke z tego aparatu libero ma racje - flowermana trzeba brac z lekkim dystansem ;) Bo on ma czasem napraffde dzifne pomysly czasami ash "nienormalne" :D a ja przerobie wzmacniacz stereo na amplitunek kina domowego 5.1 !jaki sens ma takie pisanie ! co z tego ze matryce ccd wsadzi w miejsce kliszy to jeszcze jakos dzialac musi ! a takie rzeczy kosztuja po kilka tys euro ! Ten kolo ma poprostu bujna wyobraznie i tyle chce na siebie zwrucic uwage co mu niestety dobrze idzie ! Co gorsza niektuzy mu wieza ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 srki ale nie mogę go otworzyć bo wsio wypadnie i nie będzie widać też :oops:ta a co za problem polozyc go na obiektywie i otwozyc nic ci wtedy nie wypadnie ! Chlopie wykrecasz sie ! jak chcesz sciemniac to dopracuj wszystko do perfekcji a potem sciemniaj ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 srki ale nie mogę go otworzyć bo wsio wypadnie i nie będzie widać też :oops: takie sciemy to mozesz mowic dziecia w przedszkolu jak juz dales posta i przerobiles ten aparat to daj zdjecie !!! i nie sciemniej ze cos wypadnie po prostu jestes ..(jak by to delikatnie ujac) hmm oszustem :evil: :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Oszust to ja nie jestem tylko KANCIAŻ a wieść o takiej przerobce mam z Allegro i mailowałem do tego pacana a nie odsyła. wienc mam prawie wsio ALE NIE WIEM JAK TO ZROBIĆ!!!! ŻEBY DZIAŁAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Oszust to ja nie jestem tylko KANCIAŻ a wieść o takiej przerobce mam z Allegro i mailowałem do tego pacana a nie odsyła. wienc mam prawie wsio ALE NIE WIEM JAK TO ZROBIĆ!!!! ŻEBY DZIAŁAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Ta a na allegro jest wielu oszustow jak ty (z malej litery z braku szacunku ) ! Klamiesz sciemniasz ! przedchwila pisales ze juz zrobiles ze wszystko super a teraz piszesz ze nie wiesz jak to zrobic ! To wola o pomste do nieba ! chlopie miej troche szacunku do samego siebie i nie rob z siebie : LAMERA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Oszust to ja nie jestem tylko KANCIAŻ a wieść o takiej przerobce mam z Allegro i mailowałem do tego pacana a nie odsyła. wienc mam prawie wsio ALE NIE WIEM JAK TO ZROBIĆ!!!! ŻEBY DZIAŁAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 moze zabraklo ci mozgu zeby to poskladac a tak wogole to ile ty masz lat 10-11 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 BUEHEHEHEHEHEHEHEHE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kon by sie usmial. Jezeli nastolatek umial by zrobic cyfrowke ze zwyklego aparatu to rynek prawdziwych cyfrowek by sie zalamal. flowemman zaprzeczasz sam sobie. Najpierw piszesz ze juz to zrobiles tylko nie mozesz otworzyc bo wszystko sie wysypie a potem piszesz ze cos takiego jest na allegro i nie wiesz jak to zrobic. :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 A ja mam pytanko, teraz pod 'flowerman ma cos takiego jak "gosc"; czy to oznacza ze "wladze" zareagowaly?:))))))))))) A tak przy okazji to ja wcale mu nie wierzylem tylko prozbowalem byc mily, ale widze ze nie bylo warto:)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 BUEHEHEHEHEHEHEHEHE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kon by sie usmial. Jezeli nastolatek umial by zrobic cyfrowke ze zwyklego aparatu to rynek prawdziwych cyfrowek by sie zalamal. flowemman zaprzeczasz sam sobie. Najpierw piszesz ze juz to zrobiles tylko nie mozesz otworzyc bo wszystko sie wysypie a potem piszesz ze cos takiego jest na allegro i nie wiesz jak to zrobic. :lol: :lol: A w czym problem? Sam kiedyś czytałem, o elementach LCD, które mają wymiary identyczne jak zwykła klisza. Wkłada się taki element do każdego aparatu analogowego właśnie zamiast kliszy. Z tego co pamiętam jest to dość droga zabawka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 A w czym problem? Sam kiedyś czytałem, o elementach LCD, które mają wymiary identyczne jak zwykła klisza. Wkłada się taki element do każdego aparatu analogowego właśnie zamiast kliszy. Z tego co pamiętam jest to dość droga zabawka. tak owszem sa takie rzeczy ale kosztuje po kilka tys euro chyba ceny zaczynaja sie od 2tys (czyli mozna kupic dobra cyfrowke za te pieniadze) Ale nasz kolega chce cos takiego zrobic samodzielnie z kamerki internetowej ! co jest nie wykonalne ! to tak jak by sobie procka chcial w domu zrobic ! Wiec nie jest to modyfikacja tylko kupienie gotowego produktu ! a to juz zupelnie cos innego ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 A w czym problem? Sam kiedyś czytałem, o elementach LCD, które mają wymiary identyczne jak zwykła klisza. Wkłada się taki element do każdego aparatu analogowego właśnie zamiast kliszy. Z tego co pamiętam jest to dość droga zabawka. tak owszem sa takie rzeczy ale kosztuje po kilka tys euro chyba ceny zaczynaja sie od 2tys (czyli mozna kupic dobra cyfrowke za te pieniadze) Ale nasz kolega chce cos takiego zrobic samodzielnie z kamerki internetowej ! co jest nie wykonalne ! to tak jak by sobie procka chcial w domu zrobic ! Wiec nie jest to modyfikacja tylko kupienie gotowego produktu ! a to juz zupelnie cos innego ! No z pewnością jest to pewna różnica ;-) Ten sprzęt o którym mówimy stosuje się raczej głównie po to aby wykorzystać dobrą optykę profesjonalnych aparatów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 no oczywiscie takie rozwiazanie jest tansze od profesjonalnych aparatow cyfrowych nikona np. ale nie jest to sama matryca cdd musisz miec tam jeszcze jakies zasilanie jakies miejsce na karte pamieci tak na chlopski rozum ! wiec nie wystarczy wsadzic sama matryce ! czyli kolega moj ulubiony gadal bzdury jak zawsze ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carat Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 Ostatnio na Avante o tym mowili lecz nie pamietam ceny, ale musialo to byc w sredniej klasie cenowej pozniewaz mowili ze narazie nie wprowadza tego na rynek poniewaz producenci aparatow cyfrowych musieliby zanizyc cene swych produktow. A co do flowerman'a to ma bujna wyobraznie ;) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XAD Opublikowano 2 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2002 W związku z pieprzeniem głupot na temat przeróbki aparatu stwierdzam ze ten twórczy gość przynosi wstyd dla całego gatunku ludzkiego i nauki. Nie ma pojęcia o elektronice, przetwarzaniu sygnałów i obrazów. Zajmij się przerabianiem szczotek na mopy! zycze owocnej pracy i zarobkow z nowego wynalazku!! Demon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 boże jaki LOL :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...