killmann Opublikowano 17 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2022 Witam serdecznie jeszcze raz trafiła mi się można powiedzieć okazja albo i nie dlatego piszę do was z tym problemem. Znalazłem taką skrzynkę za 1000zl. Karta na gwarancji. Dysk i zasilacz też na gwarancji chyba. Plyta glowna: MSI H81M-E33 HDMI USB 3.0 Karta graficzna: MSI AREO ITX GTX 1660 Super VR GDDR6 6GB Procesor: Intel i5 4570 Dysk: SSD Patriot Burst Elite 240 GB 2.5" SATA III Zasilacz: CORSAIR CX650M Ram: 16GB DDR3 nie wiem jaka szybkosc itp Co wy o tym myślicie warto zainwestować? Da się na tym jeszcze pograć? Na innym forum polecili mi brać wsadzić tam procesor Xenon i będzie hulało w FHD większość gier. Ale chciałbym się dowiedzieć co wy o tym sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2022 Brałbym jeśli sprawne. Popatrz na ceny samej grafiki jaka tam siedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...