Lipny Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Sorry za kolejny temat o bartonach ale nie znalazłem zadowalającej mnie odpowiedzi korzystając z opcji "SZUKAJ". Waham się pomiędzy Bartonem 2500+(kupionym w ciemno, z o/c loteria) a TB 2000+ AIUHB z http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14981946 . Co byście wybrali? MoBo bedzie EPoX 8RDA3 lub 8RDA rev. 2.0 i w przyszlosci WC:) Chcę wiedzieć czy każdy bardton osiągnie 2400Mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 a dlaczego nie weźmiesz bartona z selekcji ? 2000+ TB pójdzie na 3400+ na 100%, barton nie wiadomo. ciężko bartona wykręcić na 3400+ bez dobrej serii. tylko że przy odsprzedaży nie odzyskasz kasy wsadzonej w selekcję, a proc na ustawieniu 3400+ nie pochodzi długo. ja bym brał jednak tego 2000+ i go @3000+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 bartona z selekcji nie wezme bo na proca moge przeznaczyc tylko 420-430zl :( Na poczatek nie bede tego TB katowal na 2400Mhz. 2200 starczy. Wyzej dopiero wtedy gdy zauwaze ze mi gry zaczynaja skakc:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 bartona z selekcji nie wezme bo na proca moge przeznaczyc tylko 420-430zl :( Na poczatek nie bede tego TB katowal na 2400Mhz. 2200 starczy. Wyzej dopiero wtedy gdy zauwaze ze mi gry zaczynaja skakc:)Troche bez sensu ale jeśli tak to Bartona 2500+ :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 dokładnie. jeśli kupujesz proca z selekcji to po to, żeby chociaż te 2600-2800+ mu dać. jak masz niepodkręcać to zaproponuję jeszcze lepsze rozwiązanie : kup 2000+ za 270zł (ja tyle dałem za swój), na 2200-2400+ chodzi (na próbę dawałem) a za zaoszczędzoną stówkę kup dobry ram twin mos 400 MHz i ustawisz sobie FSB 200, mnożnik obniżysz do 9 lub 10 i będzie śmigało ładnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Na poczatek nie bede tego TB katowal na 2400Mhz. 2200 starczy. Wyzej dopiero wtedy gdy zauwaze ze mi gry zaczynaja skakc:)Troche bez sensu ale jeśli tak to Bartona 2500+ :twisted: Oczywiście chodziło mi 2200Mhz a nie 2200+:). Ale chyba wezme tego bartona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Na poczatek nie bede tego TB katowal na 2400Mhz. 2200 starczy. Wyzej dopiero wtedy gdy zauwaze ze mi gry zaczynaja skakc:)Troche bez sensu ale jeśli tak to Bartona 2500+ :twisted: Oczywiście chodziło mi 2200Mhz a nie 2200+:). Ale chyba wezme tego bartona. proponowal bym tez zmiane plyty bo ta od celka bartona nie posciagnie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 NIe no, pewnie, że Bartona... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Na poczatek nie bede tego TB katowal na 2400Mhz. 2200 starczy. Wyzej dopiero wtedy gdy zauwaze ze mi gry zaczynaja skakc:)Troche bez sensu ale jeśli tak to Bartona 2500+ :twisted: Oczywiście chodziło mi 2200Mhz a nie 2200+:). Ale chyba wezme tego bartona. proponowal bym tez zmiane plyty bo ta od celka bartona nie posciagnie :lol: GEEZZ... n/c A nie mógł byś przejść sie po sklepach i u siebie i przejrzec prockow?? Przecież Rybnik to chyba taki mały nie jest :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 ale bzdurny post jasne ze batrona masz bez zadnego krecenia 2500xp a zanim zabraknie mocy to pewnie tak wymienisz procka na inny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Hmm A czy wy wszyzscy nie wiecie ze Barton 2500+ ma mniejszy zegar niz Athlon 2500+ ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Hmm A czy wy wszyzscy nie wiecie ze Barton 2500+ ma mniejszy zegar niz Athlon 2500+ ??? no i co z tego ?? ma wiecej keszu pozatym niema czegos takiego jak athlon 2500 nie barton Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Niezłe Athlon 2500+ Bartki nieselekcjonowane smigają koło 2100 mhz ( jak kupisz kijowy model ) a jak trafisz to 2300 mhz masz spoko, wyzej to juz loteria i szukanie czegoś fajnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 No Rybnik maly nie jest ale jak chcialem zobaczyc jakies bartony to w sumie 4 egzemplaze zobaczylem. Wszedzie mi mowili ze jak chce to sprowadza na jutro :( A jak im powiedzialem czy moge w jakis sposob sie dowiedziec jak sie one kreca to uslyszalem ze nie i musze sie dowiedziec jakie serie sa najepsze bo oni proca do kompa nie wsadza i nie beda go krecic:( Jedynie w takim INSERCIE sie zgodzili je potestowac ale oni bartony maja po 480zl!!! Dzieki wszystkim. Biore bartona w ciemno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zawsze mozesz go dobrze wymyc i oddac muwiąc ze twoja płyta nieobsługuje tego procesora lub niechce ci chodzic na fsb 166 ale przedtem niemozesz muwic ze chcesz go kręcic bo wtedy taki numer nieprzejdzie. Zobacz u Prepały niekiedy mają coś ciekawego a Lucjan ( szef ) jest fajnym goscien i idzie się z nim dogadac moze by ci wymienił jak będzie się fatalnie kręcic jak co to w Raciborzu w Almarze mają model <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> chodzi na 2.3 gh - testowali go. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 ja bym brał Bartona. Na 3200+ powinienes go wykręcić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfiarz Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 sory za EOT, ale chlopaki jaki to procek 2150 mhz TB FSB195Mhz - 3000+? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 siakies 2700+ :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...