AVENGER Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Sprawa jest nastepujaca mam chlodnice Alu i blok z Cu, woda to destylka [2 litry] + Waterdos SIM28 tylko tyle ze zalecana dawka 5ml na 1 litr a mi wyszlo 3 ml na 1 litr, co robic ?? Zmieniac wode i dac inny korozjobojczy srodek, czy tez moze byc, szczerze mowiac to niechce mi sie wszystkoego rozbierac teraz bo dopiero co zmontowalem.... Jak moge czekac to ile ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Przecież ten shit jest do miedzi i stali. Do alu się więc nie nadaje. A co do tematu, to było nie raz i nie dwa - wrzuć w wyszukiwarke copal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 albo taki wyraz jak "korozzzja" tez znajdziesz ladny topic o korozji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...