Skocz do zawartości
proof

windfast gf2mx400 64MB

Rekomendowane odpowiedzi

jak ma ktos karte windfast gf2mx400 64MB to powiedzcie o ile dopaliliscie rdzen i pamiec, na jakim chlodzeniu i czy duzo pomoglo

raczej nikt nie posiada tej grafy sa tylko same winfasty :) IMO to ten topic sie na podkrecanie nadaje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LPC ale widze ze ty cfaniak jestes kazdy może sie pomylić nie wiem czemu sie od razu czepiasz i nie wnosisz nic do topicu...

proof napisz jakie są standardowe wartości...

Podejżewam że podkecanie tej karty za dużo i tak jej nie da, lepiej sie rozejrzeć jush za czyms nowszym ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W GF2MX kręcenie rdzenia daje mało, natomiast pamięci- dużo. U mnie przyrost po podkręceniu z 200/167 na 250/210 daje skok z 2700 na 3550 3D marków 2001se, więc relatywnie sporo; dla wielu gier to "być albo nie być" ;)

Aha- POSZUKAJ trochę po forum, bo o kręceniu GF2MX/200/400 są conajmniej 4 tematy, z czego jeden na 5 stron chyba ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LPC ale widze ze ty cfaniak jestes kazdy może sie pomylić nie wiem czemu sie od razu czepiasz i nie wnosisz nic do topicu...

proof napisz jakie są standardowe wartości...

Podejżewam że podkecanie tej karty za dużo i tak jej nie da, lepiej sie rozejrzeć jush za czyms nowszym ...

zwrocilem na to uwage bo nie pomylił sie 1 raz napisał tak w temacie topicu i w poscie (teraz juz bedzie wiedzial jak to sie pisze:)

a co do tematy to faktycznie sorki > Kumpel ma 210/210 kazdy nastepny MHz powodował krzaki. Bez dodatkowego chłodzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi