Skocz do zawartości
GuC!o^

GŁOŚNY DYSK TWARDY...

Rekomendowane odpowiedzi

siema... denerwuje mnie ostatnio mój dysk twardy (CAVIAR 60GB) na początku kupienia kompa wogule go niesłyszałem jak komp pracował i coś tam wgrywał.. po jakimś czasie zaczął lekko pyrkać.. no dobra może być.. wkońcu nie zawsze będzie nowy.. no ale teraz to jest tragedia.. buczy, harczy jak stary odbiornik... kiedyś narzekałem na głośny wentylator.. teraz twardziel jest głośniejszy od niego :evil: w czym problem ludzie ?? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe, ja wiedziałem że caviary są głośniejsze od np. barracudek ale niestety nie ja wybierałem i mam Caviara, też "pyrka" przy wczytywaniu ale może niedługo zagości u mnie jakiś maxtorek i żegnaj terkotanie, stukanie i wycie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm

Jak zagosci u Ciebie Maxtorek to dopiero bedziesz miał piłę tarczową w domku :)Hmmm

Jak zagosci u Ciebie Maxtorek to dopiero bedziesz miał piłę tarczową w domku :)Hmmm

Jak zagosci u Ciebie Maxtorek to dopiero bedziesz miał piłę tarczową w domku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ile w serwisie uznaja to za wade, zalezy od serwisu

z moim dyskiem jest podobnie, z tym, ze najbardziej mnie denerwuja lozyska (swist)

nic tego nie zaglusza (dysk w kieszeni, blacha i korek po obu stronach) nie musze pisac, ze jest goracy jak cholera w takich warunkach, ale jakos wytrzymam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...