Skocz do zawartości
sebo3tt

SOLTEK SL-75MRN-L & SL-75FRN2-RL

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM CHCIAŁBYM SIĘ SPYTAĆ JAKIE SĄ RUZNICE MJĘDZY PŁYTAMY SL-75MRN-L A SL-75FRN2-RL KONKRETNIE INTERESUJE MNIE MODEL SL-75MRN-L JAKIE SĄ JEJ MOŻLIWOŚCI W PODKRĘCANIU A JESZCZE CHCIAŁBYM SIĘ SPYTAĆ JEŚLI MAM 200 WATOWY ZASILACZ TO WOGULE RUSZY MI TA PŁYTA Z ATHLONEM 2500+ I CZY DŁUGO POCIĄGNIE MI TEN ZASILACZY NOI CZY PŁYTA SIE NIE ZCHAJCZY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jęśli chodzi o SL-75FRN2-RL to płyta jest wymarzona do kręcenia procków,ma wszystko co trzeba,zmina fsb,mnożnika,napięć na cpu,pamięciach,AGP co do drugiego modelu to niewiem szukaj na www.soltek.com.tw

Zasilacz 200Watt długo ci on nie pociągnie na tej płycie i procku,lepiej odrazu zmien go na jakiś przynajmniej 300W

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SL75-MRN-L -> zintegrowana k.grazaficzna gforce4mxcośtam, ale starszy czipset, więc nie pokręcisz (jak dojdzie do FSB 200, to się cieszyć możesz)

SL75-FRN2-RL -> bez grafy, za to nojszy czipset (i kręci się makabrycznie :twisted:) ...no i masz RAIDa i SATA (o ile Ci to się przyda - jak nie, to bier FRN2-L - różnic pozy tymi 2-ma wodortyskami ni mo)

zasiłka -> sfajczy się, aż miło

a na przyszłość, to nt. ww. solteków jest osobny, przyklejony topic :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WITAM CHCIAŁBYM SIĘ SPYTAĆ JAKIE SĄ RUZNICE MJĘDZY PŁYTAMY  SL-75MRN-L A SL-75FRN2-RL KONKRETNIE INTERESUJE MNIE MODEL SL-75MRN-L JAKIE SĄ JEJ MOŻLIWOŚCI W PODKRĘCANIU A JESZCZE CHCIAŁBYM SIĘ SPYTAĆ JEŚLI MAM 200 WATOWY ZASILACZ TO WOGULE RUSZY MI TA PŁYTA Z ATHLONEM 2500+ I CZY DŁUGO POCIĄGNIE MI TEN ZASILACZY NOI CZY PŁYTA SIE NIE ZCHAJCZY

najpierw proponuje pójść do szkoły nauczyć sie pisać

potem proponuje użycie opcji SZUKAJ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WITAM CHCIAŁBYM SIĘ SPYTAĆ JAKIE SĄ RUZNICE MJĘDZY PŁYTAMY  SL-75MRN-L A SL-75FRN2-RL KONKRETNIE INTERESUJE MNIE MODEL SL-75MRN-L JAKIE SĄ JEJ MOŻLIWOŚCI W PODKRĘCANIU A JESZCZE CHCIAŁBYM SIĘ SPYTAĆ JEŚLI MAM 200 WATOWY ZASILACZ TO WOGULE RUSZY MI TA PŁYTA Z ATHLONEM 2500+ I CZY DŁUGO POCIĄGNIE MI TEN ZASILACZY NOI CZY PŁYTA SIE NIE ZCHAJCZY

eee ile klas skończyłeś :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...