Skocz do zawartości
nrl

Aquanox 2

Rekomendowane odpowiedzi

Mam wersję full Aquanox'a 2 i musze powiedzieć, że jest super. Nie spodziewałem sie, że pobije Archimedean Dynasty pod względem fabularnym ale tak się stało. Gram w gry od 1993 roku i jak do tej pory nie spotkałem się z TAK FANTASTYCZNA FABUŁĄ ! Gra wciąga jak bagno ! Świat Aquanox'a jest doskonały, może trochę razi to, że nie ma do wyboru opcji dialogowych ale potem to się już nie liczy. Teksty mówione przez bohaterów czyta się z wytrzeszczem oczu, czekając co przyniesie kolejna linijka tekstu.

Naprawdę fantastyczna gra - moim zdaniem tak ze dwa razy lepsza niż Aquanox. Uwielbiam klimat podwodnego - postnuklearnego świata.

Nie mogę się doczekać już trzeciej części - drogi Emaralda Flinta z Archimedean Dynasty i Aquanox'a 1 i Williama Drake'a z A2 skrzyzują sie gdzieś w głebinach !

TO BĘDZIE TO !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra wciąga jak bagno ! Świat Aquanox'a jest doskonały, może trochę razi to, że nie ma do wyboru opcji dialogowych ale potem to się już nie liczy. Teksty mówione przez bohaterów czyta się z wytrzeszczem oczu, czekając co przyniesie kolejna linijka tekstu.

Ja prawie skonczylem juz ta gre. Ale zgadzam sie, ze fabula na poczatku niesamowicie wciaga :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi