mUnGo Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Mam karte graficzną GeForce440MX64MB[niedawno wymieniłem], wcześniej miałem jakąś starą kartę na której wszystko bylo za ciemno w grach, ale teraz dalej jest ten sam problem, mam najnowsza wersje detonatoroow 44.03, i to chyba wina monitora [OPTIView15L]. JAk rozjaśnićmonitor?? Brightness i Kontrast mam na maxa ;] tj dokładniej chodzi mi o jedną grę THPS3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Te monity istotnie mają niewielki zakres regulacji jasności. Upewnij się, że masz odpowiednią temperaturę bieli (9300*K chyba sobie radził) a dalej baw się zakładkami driverów- masz tam regulacje jasności, kontrastu i gamma. Jeżeli nie, możesz bawić się Riva Tunerem albo np. tym cholerstwem, co się z Photoshopem instaluje; Adobe Gamma Loader chyba... Ponadto większość gier ma własną regulację gamma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...