sync Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2023 Witam wszystkichBardzo proszę o pomoc. Dzisiaj mi wyskoczyła aktualizacja Windows 11 i gdy zaczęła się aktualizować po następnym uruchomieniu komputera obraz cały czas migocze a ja nic nie mogę zrobić. Działa tylko wejście w menadżer zadań.Nie mam żadnej kopii ani dysku naprawczego pierwszy raz mi się to stało.Proszę o pomoc co można zrobić może jakąś usługę wyłączyć włączyć. Nie mogę wejść też w tryb awaryjny Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdefix Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2023 Migotanie obrazu w Windows 11 jest zwykle spowodowane przez problem ze sterownikami wyświetlania lub niezgodną aplikacją. Aby ustalić, czy sterownik ekranu lub aplikacja powoduje problem, sprawdź, czy Menedżer zadań migocze. Następnie, na podstawie tych informacji, musisz zaktualizować, wycofać lub odinstalować sterownik ekranu albo zaktualizować lub odinstalować aplikację. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crobartie Opublikowano 15 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2023 może zainstaluj nowsze drivery do gpu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2023 Pobierz tą apkę i uruchom. Powinna wyskoczyć informacja, że zaleca się uruchomić komputer w trybie awaryjnym i tę opcję wybierz. Komputer powinien sam się zrestartować i uruchomić w trybie awaryjnym. Napisz, czy taka opcja działa, wtedy poleci się dalej. https://www.guru3d.com/index.php?ct=files&action=download& Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...