weronica Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 ostatnio dziwny dzwiek dochodzi od mojego kompa - pisk. nie wiem co moze powodowac piszczenie mam 2 och podejrzanych: 1. zasilacz 2.hdd po wymianie dysku komp zaczal piszczec. slyszalam ze podobne problemy mieli ludzie z podlaczonymi brakadumi 4 na zasilaczu hunt key. niestety nie jestem w stanie zidentyfikowac co tak strasznie piszczy. dodam ze po wlaczeniu kompa po ok godzinie wydziela sie ten pisk to jest nie do zniesienia. jesli to zasilacz to znaczy ze pada?? i czy dysk moze wydawac taki pisk ?" mam strsznie cienki zasilacz codegena :( 300 w Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 ?? naprawde nikt nie mial takiego problemu?? ehhh:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 sprawdz kompa na innym zasilaczu a jak bendzie to samo to posprawdzaj kazda czesc na innym kompie i dowiesz sie co piszcy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 To pewnie będzie dysk lub zasilacz, jak mówisz.. Powyciągaj dyski, ułóż je jakoś w obudowie luźno, i jak zaczną piszczeć, to owiń kolejno jeden i drugi jakąś szmatką, byleby nie taką, co się elektryzuje. Jak stłumisz pisk, to dowiesz się, który to dysk piszczy... Albo wyłącz wszystkie wiatraki w kompie, zablokuj ten z zasilaczu jakimś patyczkiem (ale na chwilę!!!) i wtedy nadstawiaj uszka - znajdziesz na pewno ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 z tego co wiem to WDki lubia piszczec po pewnym czasie uzytkowania. Ale ty masz baracude, tak :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 u mnie piszczal zasilacz - FSP 300-60PNA(PF). odeslalem na wymiane od razu. na megabajcie 350W jest spokoj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 mam caviara od 3 tygodni, ale moj kumpel miale ten problem z barakuda podpieta pod zasilke huntkey'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...