saver Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Cześć. Kilka dni temu byłem zmuszony wykonać format komputera przez złośliwe oprogramowanie na moim dysku. W związku z tym przy instalowaniu nowego windowsa usunąłęm partycje dysku na którym znajdował się wirus. Teraz gdy dysk ten jest fizycznie podłączony do komputera system operacyjny go nie wykrywa. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Witam co to znaczy ze system go nie wykrywa ? np. instalator Windowsa podczas procesu instalacji nowego sytemu go nie wykrywa ? czy dysk podłączasz do działającego innego systemu i system go nie widzi ? , bo np. trzeba taki dysk zainicjować w systemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saver Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Nie. Chodzi o to, że podczas instalowania windowsa w instalatorze usunąłem partycje dysku z wirusem i teraz nie wiem jak go przywrócić. W jaki sposób mógłbym go zainicjować w systemie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 14 minut temu, saver napisał: Nie. Chodzi o to, że podczas instalowania windowsa w instalatorze usunąłem partycje dysku z wirusem i teraz nie wiem jak go przywrócić. W jaki sposób mógłbym go zainicjować w systemie? hmmm , to jakie teraz ma być przeznaczenie dla tego dysku ? , zainstalować nowy czysty system ? czy odzyskać utracona partycje ? "zainicjować dysk w systemie" - wujek google pomoże ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saver Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Już nieważne. Po prostu moje niedopatrzenie. Przed formatem miałem 3 dyski z tymże jeden 200gb był podzielony na partycje po 100gb. Po skasowaniu partycji połączyły się w jeden. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...