Kapela Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2023 (edytowane) Zależy mi na poniższych rzeczach: laptop normalny lub 2-in-1 (może być nawet z odłączaną klawiaturą) lekka waga, czyli coś raczej w okolicach i trochę powyżej 1kg ekran minimum 12" a max 13,5" oficjalne wsparcie Win11, czyli minimum Intel Core 8-gen lub AMD Ryzen 3xxx ładowanie przez USB-C wyjście wideo HDMI albo DP (ostatecznie może być przez USB-C) Wystarczy że podacie propozycje producenta + modelu. Cena jest "orientacyjna", tzn wiadomo że zależy od konkretnej konfiguracji, chodzi mi żeby nie było propozycji takich co nawet najtańsza konfiguracja kosztuje 2000 zł 😉 Edytowane 16 Lipca 2023 przez Kapela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcoon84 Opublikowano 16 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2023 Szukaj Lenovo ThinkPad X280 z 8250u, sam kupiłem niedawno i polecam 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...