Skocz do zawartości
phobosq

zakupy ale z troche innej beczki....

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiecie czy w krakowskim PCProjekcie przyjmuja w rozliczeniu stare czesci, nawet jesli nie sa kupowane u nich? bo jesli tak, to next week bedzie Soltek 75FRN i nowe pamieci :)

ale kurna masz problem zadzwonic do sklepu i sie zapytac. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drogie Krakusy, zauwazyliscie, ze w naszym krakowskim watku ktos nie pasuje :P

Fun_Fel20 co ty robisz w krakowskim watku :P :?:

he?

Skad ty mozesz wiedziec jakie zwyczaje panuja w krakowskich sklepach komputerowych . :D :mrgreen: :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo widzicie np. w Intaxie chcieli wziac moje RAMy mimo ze kupione gdzies na Allegro.... w takim razie pojde do nich choc u nich trochu drozej... :(

No i wyjdzie Cie tyle samo. Sprzedaj ramy komus na gieldzie - lepiej zrobisz, albo na Filipa w komisie, ewentualnie lolom z kuzni na Pilsudskiego :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo widzicie np. w Intaxie chcieli wziac moje RAMy mimo ze kupione gdzies na Allegro.... w takim razie pojde do nich choc u nich trochu drozej... :(

A nie lepiej by wyszło opchnąć wszycho na allegro i kupić w tańszym sklepie :!: :!: :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i wyjdzie Cie tyle samo. Sprzedaj ramy komus na gieldzie - lepiej zrobisz, albo na Filipa w komisie, ewentualnie lolom z kuzni na Pilsudskiego :D

widze ze tez L&G Computers promujesz :) trza chlopakom przyznac ze jeszcze mnie nei zawiedli :) znasz jeszcze jakies fajne komisy? czasem cos takiego sie przydaje <- sorx za OT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...