phobosq Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 nie wiecie czy w krakowskim PCProjekcie przyjmuja w rozliczeniu stare czesci, nawet jesli nie sa kupowane u nich? bo jesli tak, to next week bedzie Soltek 75FRN i nowe pamieci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 a w czym problem zapytać się w sklepie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 nie wiecie czy w krakowskim PCProjekcie przyjmuja w rozliczeniu stare czesci, nawet jesli nie sa kupowane u nich? bo jesli tak, to next week bedzie Soltek 75FRN i nowe pamieci :)ale kurna masz problem zadzwonic do sklepu i sie zapytac. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Mozesz nie dzwońić, nie przyjmują już kiedyś o to u nich pytałem. Generalnie w większości sklepów nie przyjmują, no chyba, ze masz jakieś "chody". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Nie, z tego co pamiętem to nie przyjmują Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 ja tez WIEM ze nie przyjmuja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Drogie Krakusy, zauwazyliscie, ze w naszym krakowskim watku ktos nie pasuje :P Fun_Fel20 co ty robisz w krakowskim watku :P :?: he? Skad ty mozesz wiedziec jakie zwyczaje panuja w krakowskich sklepach komputerowych . :D :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 bo widzicie np. w Intaxie chcieli wziac moje RAMy mimo ze kupione gdzies na Allegro.... w takim razie pojde do nich choc u nich trochu drozej... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 bo widzicie np. w Intaxie chcieli wziac moje RAMy mimo ze kupione gdzies na Allegro.... w takim razie pojde do nich choc u nich trochu drozej... :(No i wyjdzie Cie tyle samo. Sprzedaj ramy komus na gieldzie - lepiej zrobisz, albo na Filipa w komisie, ewentualnie lolom z kuzni na Pilsudskiego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 bo widzicie np. w Intaxie chcieli wziac moje RAMy mimo ze kupione gdzies na Allegro.... w takim razie pojde do nich choc u nich trochu drozej... :(A nie lepiej by wyszło opchnąć wszycho na allegro i kupić w tańszym sklepie :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 kurde w komisie to za mobo z RAMem powiedza mi 150 a sprzedadza za 300 :( a na allegro nie chce.... chociaz moze... a no za waszym zdaniem przewaza to ze w Intaxie nie maja TwinMOSow :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 bo widzicie np. w Intaxie chcieli wziac moje RAMy mimo ze kupione gdzies na Allegro.... w takim razie pojde do nich choc u nich trochu drozej... :(No i wyjdzie Cie tyle samo. Sprzedaj ramy komus na gieldzie - lepiej zrobisz, albo na Filipa w komisie, ewentualnie lolom z kuzni na Pilsudskiego :D widze ze tez L&G Computers promujesz :) trza chlopakom przyznac ze jeszcze mnie nei zawiedli :) znasz jeszcze jakies fajne komisy? czasem cos takiego sie przydaje <- sorx za OT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...