krros Opublikowano 5 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2023 Witam, Chciałbym przeznaczyć około 3-4 tys na upgrade swojej stacjonarki pod gry. Obecnie komputer sprawuje się dobrze (mam go od września 2020 - 3 lata), ale nad czym ubolewam to to że obecnie nowo wychodzące gry chodzą mi na ustawieniach graficznych mid/mid low a chciałbym móc je odpalać na wyższych ustawieniach i komfortowo grać w nowe tytuły, np obecnie mnie kusi Asssasin's Creed Mirage. Moja wiedza w kontekście komputerów jest dosyć podstawowa, dlatego proszę o poradę w zakresie tego czy jest możliwy porządny upgrade poniższego zestawu, co warto by było wymienić, co doradzacie? 😉 1: Procesor Ryzen 5 3600X, 3.8GHz, 32 MB 2: Płyta główna B550M AORUS PRO 3: Pamięć operacyjna Vengeance RGB PRO, DDR4, 16 GB, 3200MHz, CL16 4: Karta graficzna GeForce GTX 1660Ti OC 6GB GDDR6 5:Dysk twardy WD Caviar Blue 1TB 3,5" 6:Dysk SSD M.2 Plextor M9Pe(G) 256GB 7:Zasilacz Vero L3 600W 8:Obudowa Signum SG7V Evo TG ARGB Z góry dziękuję za wszelkie porady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...