Gość Opublikowano 12 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2023 Cześć. Szukam pomocy w rozwiązaniu problemu. Jakiś czas temu kupiłam pierwszy komputer(nowy z xkomu), toteż nie bardzo się na tym znam. Podczas startu systemu temperatury procesora wahają się przy 50-60 stopniach, wiem, że przy starcie systemu mogą być wyższe niż normalnie, ale czasami się normują i wracają do +/-23stopni, ale czasami wysokie temperatury utrzymują się do momentu aż nie uruchomię komputera ponownie. Sprawdzałam podłączenie chłodzenia, wydaje mi się, że kable są podłączone inaczej niż w dołączonej instrukcji. Czy to może sprawiać problem takich temperatur? Dodam, że później nie ma już z nimi żadnych problemów, w grach i pod większym obciążeniem jest max 60 stopni. Problem pojawia się tylko przy uruchamianiu. procesor i5-13400f płyta Gigabyte B760M GAMING X DDR4 chlodzenie wodne Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chloru Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2023 Nie szukaj problemów na siłę. Jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2023 W dniu 12.12.2023 o 03:29, Paulina1 napisał: Problem pojawia się tylko przy uruchamianiu. za pewne ilość programów i funkcji windowsa jaka jest uruchamiana wraz komputerem to powoduje, proponuje to zorganizować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...