VonV3in Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2023 (edytowane) Siema, mam pytanie - czym roznią się te dwa routery oprócz ceny - za wersje 88 trzeba dac 600 za nowy, za wersje 68 270 za powystawowy. 68 jest juz wycofany ze sprzedazy u asusa. Moj internet to jakas prehistoryczna netia 12mbps/1mbps uploadu czasem dzielona na 3-4 urzadzenia. Zlozylem nowy komputer, wszystko fajnie tylko czasami wywala mi ping po 80parę w lolu - wczesniej nie bylo takich problemów na starym routerze, więc myślę że to wina tego nowego. Komputer mam podlaczony po kablu, a telefon po wifi, czasem tez mi przerywa polaczenie podczas sluchania muzyki z youtuba. Ja bym juz pozegnal ten router ktory mam (bo to nie ja go wybieralem) i kupil nowy. Doradzcie cos. Moj obecny router to tp link td-w8961n Dodam że czekam na swiatlowod ktory ma byc dostepny juz wkrotce, dlatego nie zmieniam umowy a ping mialem do tej pory po 30kilka z aktywowanym wtfast - sam nie wiem moze na laczu sie cos z******, ale i tak sie nie dowiem jak nie zmienię routera Edytowane 22 Grudnia 2023 przez VonV3in Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
First Ever Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2023 Zmiana studni na pustyni nie spowoduje, że pojawi się w niej woda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...