steryd123 Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 jestem najszczesliwszym czlowiekiem zarobilem w 2 dni ponad 17000pln na akcjach mostostalu export :) wow zycie jest piekne:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 gratulacje !! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 17000 na "ręke" ? ile musiałes zainwestowac? czy sprzedałes juz swoje akcje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 zainwestowalem okolo 32000 a te 17000 to zysk sam :) bo przez 2 dni ta spolka strasznie wzrosla i jeszcze wzrosnie duuuzzzoo bo podpisala zajebi.sty kontrakt na 1.5mld pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 :arrow: gratyluje!! nie bales sie, ze mozesz stracic czesc kasy z 32000?? akcje rownie dobrze mogly pojsc w dol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 na tym polega gielda ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 pff... tylko 17kzl ? Detalista... pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 :arrow: gratyluje!! nie bales sie, ze mozesz stracic czesc kasy z 32000?? akcje rownie dobrze mogly pojsc w dol. jasne ze sie balem zawsze jest duze ryzyko ale lwasnie to jest gielda poza tym jak masz juz praktyke i wiedze ekonomiczna to zawsze jestes w stanie dobrze wybrac spolke (prawie zawsze) teraz jest super okres do inwestycji na GPW hossa jest na calego i akcje bede jeszcze przez jakis czas rosnac :P a poza tym wlasnie do tego sluzy mi komp glowbnie z ta mysla kupowalem kompa a nie po ot by grac:) gra sie przez internet:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Ostatnio sporo Kruszwica poszła do góry - 25% chyba wczoraj :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 steryd pamietasz elektromis bodajze w styczniu ?:)) Dla mnie bomba. To chyba moj ostatni post na forum w najblizszym czasie, robie sobie przerwe-wakacje , jade 4literki moczyc do darlowa :) Paps tweakery ! pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 dzis najwiecej mozna bylo zarobic na piaseckim kilka razy byl notowany ze wzrostem(dziennym!!!!!!)80% czyli po 0.18 za akcje ale zakonczyl nizej bo po 0.15 ale tez to jest prawie 50% w jeden dzien:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 steryd pamietasz elektromis bodajze w styczniu ?:)) Dla mnie bomba. To chyba moj ostatni post na forum w najblizszym czasie, robie sobie przerwe-wakacje , jade 4literki moczyc do darlowa :) Paps tweakery ! pzdr. takich spolek ktore sa wywindowywane przez tzw. spekulantow rynku jest duzo i trzeba umiec sie zalapac na "windowanie " spolkiw gore i wtefdy jest niezly zysk:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 No to gratulacje steryd :!: Hmm a co mi kupisz :?: 8) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Steryd zarzuć jakieś adresy co i jak ? Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Steryd zarzuć jakieś adresy co i jak ? Dzięki spoko www.onet.pl i tam wejdz w Gielda albo na serwerze grup dyskusyjnych news.task.gda.pl i tam grupa sie nazywa pl.biznes.wgpw poza tym stronka gieldy http://www.gpw.com.pl/ poza tym google mnustow materialow do przeczytania i gazety puls biznesu (ewentualnie platny serwis na sronce gazety) tak samo parkiet (gazeta) czytac czytac uczyc sie zdobywac informacje :wink: i grac i zarabiac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 no coz, pozostaje tylko pogratulowac nosa:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Steryd zarzuć jakieś adresy co i jak ? Dzięki spoko www.onet.pl i tam wejdz w Gielda albo na serwerze grup dyskusyjnych news.task.gda.pl i tam grupa sie nazywa pl.biznes.wgpw poza tym stronka gieldy http://www.gpw.com.pl/ poza tym google mnustow materialow do przeczytania i gazety puls biznesu (ewentualnie platny serwis na sronce gazety) tak samo parkiet (gazeta) czytac czytac uczyc sie zdobywac informacje :wink: i grac i zarabiac :P Dzięki i gratuluje :twisted: Teraz możesz na pół roku wyjechać na majorke i zapomnieć o "złej" foczce :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Steryd zarzuć jakieś adresy co i jak ? Dzięki spoko www.onet.pl i tam wejdz w Gielda albo na serwerze grup dyskusyjnych news.task.gda.pl i tam grupa sie nazywa pl.biznes.wgpw poza tym stronka gieldy http://www.gpw.com.pl/ poza tym google mnustow materialow do przeczytania i gazety puls biznesu (ewentualnie platny serwis na sronce gazety) tak samo parkiet (gazeta) czytac czytac uczyc sie zdobywac informacje :wink: i grac i zarabiac :P Dzięki i gratuluje :twisted: Teraz możesz na pół roku wyjechać na majorke i zapomnieć o "złej" foczce :wink: zgadza sie ale ja wezme ta kaske i zainwestuje ponownie w jakas spolke bo licze ze do konca roku beda wzrosty na GPW w wyniku z przyspieszeniem tempa rozwoju gospodarczego w naszym kraju a poza tym otwarte fundusze emerytalne musza gdzies alokowac swoje kapitaly coby zarabiac ludziom kaske. gdy byla bessa na rynku to byloby to bardzo irracjonalne posuniecie ze strony OFE (bo ich inwestycje musza byc w duzej mierze wolne od ryzyka) jednak teraz gdy sytuacja na Rynku Kapitalowym uksztaltowala staly trend wzrostowy nie ma wiekszych przeciwskazan, by OFE alokowaly swoje kapitaly wlasnie w akcje lub w (jeszcze lepsze pod wzgledem szybkosci zarabiania pieniedzy) kontrakty terminowe FUTURES. Czas pokaze mam prawde ale takwyglada obecna analiza rynku na podstawie danych makroekonomicznych krajowych oraz trendow na gieldach swiatowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Heh, odkopalem watek, bo sie zastanawiamy z ojcem, czy moze by tak nie zainwestowac jakiejs kasy w Stalexport - jest ozywienie na rynku stali, niezle perspektywy, narazie akcje tej spolki wzrosly najslabiej w porownaniu z innymi z tej branzy (okolo 20% tylko) lecz moze to wlasnie dobry znak - wzrosty dopiero nadchodza i jeszcze potencjal sie nie wypalil. co o tym sadzicie spece od ekonomii :D Jak juz bede bogaty, to o was nie zapomne :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 No to gratulacje steryd!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 kocham odkopywanie topicow sprzed 7 miesiecy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Heh, odkopalem watek, bo sie zastanawiamy z ojcem, czy moze by tak nie zainwestowac jakiejs kasy w Stalexport - jest ozywienie na rynku stali, niezle perspektywy, narazie akcje tej spolki wzrosly najslabiej w porownaniu z innymi z tej branzy (okolo 20% tylko) lecz moze to wlasnie dobry znak - wzrosty dopiero nadchodza i jeszcze potencjal sie nie wypalil. co o tym sadzicie spece od ekonomii :D Jak juz bede bogaty, to o was nie zapomne :D:D moze na poczatek zainteresuj sie np funduszami akcji w mbanku ? poczytaj na forum mbanku jak ludzie w to inwestuja , ja z tego mam okolo 2k miesiecznie :D bo ladowac duzy kapital na gieldzie bez przygotowania to :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 ...ja z tego mam okolo 2k miesiecznie...A ile musiałeś zainwestować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 ...ja z tego mam okolo 2k miesiecznie...A ile musiałeś zainwestować ? okolo rok temu bylo 25k , teraz mam 50k ale inwestuje raczej bez duzego ryzyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 forex trade rulzZzZzZ ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...