ati Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Ostatnio nagrywalem kilka plyt i zauwazylem ze nagrywarka zwolnila mi Nagrywa z predkoscia o polowe mniejsza 8O Testowalem programem NEro CD SPeed i wychodzi predkosc ok. x8 caly czas od startu do konca Co moze myc przyczyna tego??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Ostatnio nagrywalem kilka plyt i zauwazylem ze nagrywarka zwolnila mi Nagrywa z predkoscia o polowe mniejsza 8O Testowalem programem NEro CD SPeed i wychodzi predkosc ok. x8 caly czas od startu do konca Co moze myc przyczyna tego??? no kużwa goowniane LG!!!! Mój dvdromik LG też czasem NIE CHCE się rozpędzić-słychać,, że kręci płytą powoli i w nero cdspped też mam czasem MAX 8x. I nieważne, czy to początek płyty, czy końcówka, zawsze jest 8x. Najszczersze kondolencje. A na przyszłość nie kupować LG, ja zrobiłem ten błąd 2 razy. :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Ostatnio nagrywalem kilka plyt i zauwazylem ze nagrywarka zwolnila mi Nagrywa z predkoscia o polowe mniejsza 8O Testowalem programem NEro CD SPeed i wychodzi predkosc ok. x8 caly czas od startu do konca Co moze myc przyczyna tego??? no kużwa goowniane LG!!!! Mój dvdromik LG też czasem NIE CHCE się rozpędzić-słychać,, że kręci płytą powoli i w nero cdspped też mam czasem MAX 8x. I nieważne, czy to początek płyty, czy końcówka, zawsze jest 8x. Najszczersze kondolencje. A na przyszłość nie kupować LG, ja zrobiłem ten błąd 2 razy. :evil: :evil: :evil: Oj nażekacie na to LG było już o tym wiele razy i nieche kolejnej kłutni,moja LG 48x/16x/48x chodzi pięknie szybciutko nagrywa i czyta cd ,właśnie zrobilem Nero CD-DVD Speed test odczytu płytki,włozyłem płytke lekko porysowaną, nagrywarka zaczeła odczyt na 23,11x a skonczyła na 41,78x więc nie nażekam. Płytke z prędkością 48x 700MB wypala elegancko w 2min20sekund :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...