tomcyk Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 czesc nie bedom to duze zmiany ale oto moje propozycje: 1.hdd ze seagate'a 40gb (7200rpm) na 120gb ...... wydatek ok 500pln minus 200pln (moj dysk) 2.procesor 2000xp t-bred.wydatek: sprzedaje swojego PALOMINO 1700xp nie wiem za ile i dokladam..... 3. mam ramu 128ddr 266mhz+ 256ddr 333mhz (mobo ga7vrx gigabyte kt333) i chce dokupic jakies firmowej pamieci (twinmos ocz kingston) ,Kingston 512ram 333mhz ok 380pln..szukałbym w tych granicach cenowych dysk do sciagania (40 jak wiadomo to mało) procek do krecenia (chciałbym w koncu sie wykazać) ram = wydajnosc (wiadomo osochosi) wszyski cechy sa wazne dla mnie...wiec datego mam dylemata Doradżcie chłopaki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Ale nie wiemy, do czego kompa używasz...ale raczej RAM, mało masz i kiepski... PS. Możesz mi też kupić dysk, to Ci tego Trona Bhaala w końcu przegram ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 kompa uzywam do sciagania....:) podkrecania (jak mam czas) i grania:) czasami robota Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Palominko też się kręci; zmień ramy i w jakieś 180x9 celuj...jak mobo pozwala. Inaczej dysk bym brał. Tylko tego ramu to naprawdę malutko -- nic, że wolny, ale maaaało :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 ja byłem w podobnej sytuacji dysk czy RAM? no i wziąłem RAM 512MB to teraz taka przeciętna wartość a z dysku zawsze może coś usunąć (zgrać na płytke czy odinstalować) także bierz ramy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 wiem ze w sumie to nie jest to ciekawy topik...ale Panowie napiszcie swoją opinie bo jest to dla mnei ważne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 weź sobie dysk, ramu masz nawet sporo, zobaczysz jak to przyjemnie miec tyle miejsca na dysku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Na twoim miejscu tez nie wiedział bym co kupić, bo konfig nawet niczego sobie :P Ale jeśli musisz to chyba ram lub hdd, jeśli rzeczywiście dużo ściągasz (czy to mozliwe w naszej sieci? :wink: ) i nie chce ci się tego wszystkiego nagrywać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...