Dexter Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Mi juz sie pare razy skurcz przytrafil, ze trzy razy w znacznej odleglosci od brzegu. Ale skurcz miesni to nie skurcz umyslu wiec sie z tego wywinalem. Poprostu wtedy bach przekret na plecki i swobodne unoszenie az przejdzie, potem powolutku do brzegu. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Mi juz sie pare razy skurcz przytrafil, ze trzy razy w znacznej odleglosci od brzegu. Ale skurcz miesni to nie skurcz umyslu wiec sie z tego wywinalem. Poprostu wtedy bach przekret na plecki i swobodne unoszenie az przejdzie, potem powolutku do brzegu. Pozdro Dexter ja niemialem wtedy tak swiatlego umyslu (kilka piw robi swoje:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 no i po pogrzebie ... straszna sprawa ... zwlaszcza spuszczanie trumny ... nie zycze nikomu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 R.I.P :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...