taktycznypingwin Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Witam serdecznie. Złożyłem sobie coś takiego http://www.krsystem.pl/pc-G4QWEPqgb I chciałbym się poradzić czy jest ok (głównie chodzi mi o zasilacz, obudowę i chłodzenie CPU) ale chętnie wysłucham innych propozycji zmiany podzespołów. Komputer będzie służył głównie do codziennego użytkowania (filmy, internet, gry). Bez GPU i dysków ponieważ posiadam już Radeona RX 7800xt i dwa dyski po 1TB SSD, mam także monitor 1440p. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi i pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrdello Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2024 W tej cenie na proline.pl jest Seasonic 750W, który jest zupełnie inną ligą niż ten deepcool. Obudowa z szybą z przodu to średni pomysł. Jeżeli dopłacisz do 300zł to Endorfy ma w tej cenie Signum 300 z meshką z przodu - tylko sprawdź czy GPU wejdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...