Sqlczyk Opublikowano 8 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2024 mialem trojana wszystko wyczyscilem minely dwa dni mialem white screena, nie moglem nawet wejsc do biosu wiec poszedlem do serwisu, wracam do domu wszystko dziala mija pare godzin i blue screen, znowu nic nie moge. Co mam zrobić? Isc ze wszystkim lacznie z myszka i klawiatura do serwisu? Jestem bliski załamania. Pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 9 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2024 5 godzin temu, Sqlczyk napisał: mialem trojana wszystko wyczyscilem minely dwa dni mialem white screena, nie moglem nawet wejsc do biosu wiec poszedlem do serwisu, wracam do domu wszystko dziala mija pare godzin i blue screen, znowu nic nie moge. Co mam zrobić? Isc ze wszystkim lacznie z myszka i klawiatura do serwisu? Jestem bliski załamania. Pomocy! Witam istnieje coś takiego jak rękojmia na wykonana usługę , zawsze możesz usługę zareklamować. a skoro piszesz już na forum to , podaje się pełna specyfikację posiadanego PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqlczyk Opublikowano 9 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2024 Specyfikacja PC: Msi z490 a-pro intel i5 11400f 24gb ram radeon rx6600 wymieniane ze stockowego tego samego dnia chlodzenie na silentium pc 3 evo fortis argb Nie wiem czy przyjmą mi komputer na rękojmi bo wygląda na to, że hardware zaraża mój komputer. Bo jakim cudem działa działa i nagle ni z gruchy ni z pietruchy blue screen bez zadnego napisu i nawet bios nie odpala, komputer sie wlacza bo slychac dzwiek windows ale na ekranie nic nie ma. Malwarebytes i Avast nic nie wykrywają. Tak samo było przy white screenie po tym jak wyczyscilem komputer dwa dni wczesniej i wszystko bylo ok i nagle white screen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqlczyk Opublikowano 9 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2024 Udalo mi sie rano wejsc do biosu i sformatowalem odrazu ten dysk, mam nadzieje ze juz nie bedzie problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrdello Opublikowano 9 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2024 Skąd pewnośc ze to wirus? Może hardware Ci zwyczajnie siada? BS niekoniecznie dotyczą zawirusowania - to oznaka niestabilności, problemów z ramem, kartą graficzną czy dyskiem. Niemożność wejścia do UEFI polega na tym, że jeżeli pada Ci dysk nvme na którym wraz z systemem masz UEFI, to należy taki dysk wypiąć, zrestartować zworką ustawienia UEFI i dopiero bez dysku próbować bootować do UEFI w trybie Legacy. Jak to się uda możesz próbować ponownie wpinać nvme i bootować system, ale najpewniej trzeba będzie w UEFI wtedy przełączyć na Windows Boot xxxx bo inaczej UEFI może nie widzieć plików rozruchowych windows i będzie wywalać błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqlczyk Opublikowano 9 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2024 Mozliwe ze byl to problem z ramem przez extreme memory profile ale dla pewnosci sformatowalem dysk, wszystko jest teraz cacy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...