Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 odpowiadajcie do jutra do 7 rano pliz nie przenosic kasowac do tej pory moze to glupie ale jutro rano jade do niemiec liczylem i wyszlo mi ze zaoszczedze ponad 300zl na zakupie nowego hardwaru wiec moje pytania jak powiedzec w sklepie "prosze epoxa 8rda+ 512 ddr400 kingstona i Amd 2500+ barton oem" z gory dzieki a napiszcze tak jak sie wymawia i tak jak sie pisze i ewentualne odpowiedzi na pytania sprzedawcy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Po angielsku napewno sie dogadasz bez problemu... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 to na wypadek jak by nie kumali nic po angielsku najwyzej wzme papier i kredki i im narysuje oco mi biega ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Napisz nazwe sprzetu na koncu = ??? i nawet cene poznasz. W dzisiejszych czasach zaden problem za granica. Angielski tez pewnie bedom znali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 odpowiadajcie do jutra do 7 rano pliz nie przenosic kasowac do tej pory moze to glupie ale jutro rano jade do niemiec liczylem i wyszlo mi ze zaoszczedze ponad 300zl na zakupie nowego hardwaru wiec moje pytania jak powiedzec w sklepie "prosze epoxa 8rda+ 512 ddr400 kingstona i Amd 2500+ barton oem" z gory dzieki a napiszcze tak jak sie wymawia i tak jak sie pisze i ewentualne odpowiedzi na pytania sprzedawcy hhmmm :roll: to chyba bedzie tak "Haben Sie Mainboard von Marke Epox Acht RDA Plus mit fünfhundertzwölf DDR vierhundert Speicher von Marke Kingston und Amd zweitausendfünfhundert Plus Barton OEM " jesli chodzi o wymowe to tam gdzie jest U lub O z dwoma kropeczkami "Ü,Ö"" - czyt. "Y" , albo "Speicher" - czyt. "Szpaichern" , "S" - czyt. "Z" to chyba na tyle milego wkuwania :lol: acha "Ile to kosztuje" - "Wieviel kostet das" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 kandi thx przepisalem sobie ;) ale kredki itak wezme :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 eee mi się wydaje, ze "E" w większosci przypadków czytamy jako Y, a U umlał czytamy jak 2x i + odpowiednia dykcją, a O umlał bardziej jako U + dykcja . BTW: jak nieznasz niemieckiego to lepiej się w to nie pakuj. Ktoś Cię o ocś za pyta , albo powie Ci coś, czego nie rozumiesz i klapa. Ang porozumiesz się, ponieważ jako jeden z ważniejszych krajów UE musi znać w conajmniej 90% ang. Wybór należy do Ciebie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 "E" czytam jak "Y" To zamiast "OJRO" Niemcy mają "YURO" :P ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Dokladnie sie z wani zgadzam, chociaz slang w sklepach komputerowych jest troche inny od mowy potocznej ale i tak jest to jak najbardziej ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 "E" czytam jak "Y" To zamiast "OJRO" Niemcy mają "YURO" :P ?? Nie ponieważ EU - czytamy jako OJ dlatego też napisałem, ze w większości wypadków e czytamy jako y Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Chciałbym zobaczyć te zakupy :) Oni wszyscy (młodzi) kumają angielski. Ale jak trafisz na jakiegoś bawarczyka to ci nawet migowy nie pomoże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...