huberto Opublikowano 13 Czerwca Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca Witam podczas odpalania jednej aplikacji wyskakuje mi taki błąd, mam zaktualizowane wszystkie c++ .net framwork oraz diretctx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 13 Czerwca Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca Spróbuj skorzystać z tego poradnika: https://forum.pclab.pl/topic/1008612-poradnik-jak-naprawić-błąd-0xc000007b/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huberto Opublikowano 13 Czerwca Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 39 minut temu, leven napisał(a): Spróbuj skorzystać z tego poradnika: https://forum.pclab.pl/topic/1008612-poradnik-jak-naprawić-błąd-0xc000007b/ tak próbowałem tego przed stworzeniem posta ale i tak nie pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huberto Opublikowano 13 Czerwca Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca https://www.howtogeek.com/874113/how-to-fix-the-0xc000007b-error-on-windows/ wszystkich tych podpunktów tez próbowalem i nadal nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 13 Czerwca Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca (edytowane) Mam podobnie z grą Borderlands 2 😞 Błąd 000007b i też nie potrafię tego obejść. Wcześniej wszystko grało i nagle nie da się. Postawię system na innym dysku i zobaczę czy pomoże. Jak masz inny wolny dysk, to postaw system i odpal tą niedziałającą apke na nim. EDIT: istnieje możliwość aktualizacji/nadpisania systemu z zachowaniem wszystkich danych i folderów. Trzeba pobrać ISO swojej wersji systemu i uruchomić go z pliku .exe. System się zaktualizuje z zachowaniem danych. Może tak też zrobię 🙂 Edytowane 13 Czerwca przez leven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huberto Opublikowano 13 Czerwca Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca ja wlasnie za bardzo nie ogarniam tego ale windows jest nowy i ma wszystkie aktualizacje wiec nie wiem czego to moze byc problem juz serio, przejrzałem milion poradników spróbowałem tego programu i znalazłem takie coś co powinienem teraz zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 13 Czerwca Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca (edytowane) Też dotarłem do tego miejsca i się poddałem. Autor poradnika pisze, żeby usuwać pliki, tylko które ? Próbowałem od pierwszego, ale system nie pozwala na usunięcie, bo pliki są aktualnie używane. To biblioteki dll. więc jak usuwać aktywne przez system biblioteki ? Nie wiem co zrobić, próbowałem aktualizacji systemu z zachowaniem danych, ale jak na złość kreator instalacji nie pozwala na zaznaczenie tej opcji, bo jest nieaktywna. Witki mi już opadają. EDIT: jeszcze raz wykonałem procedurę z poradnika, usunąłem dwa pliki na czerwono, zaktualizowałem dx i... guzik to dało, dalej błąd. Edytowane 13 Czerwca przez leven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 13 Czerwca Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca (edytowane) Sukces !! Pomogę Ci, jak chcesz, może damy radę naprawić Twój problem z 007 🙂 Wykonaj jeszcze raz kroki z poradnika z PC LOLA aż do momentu pojawienia się tabelki z programu depends i pokaż jak wyżej pokazałeś. Ciebie interesują pliki zaznaczone na czerwono. Będą to pliki znajdujące się w katalogach systemu "system 32" i "syswow64" U mnie na czerwono występował jeden plik dx, którego usunąłem w obu katalogach i zaktualizowałem dx z pliku dxweb.exe Po restarcie komputera gra już się uruchamia 🙂 Aha... program depends jest w dwóch wersjach i trzeba wiedzieć który uruchomić. Zacznij od wersji x32. Edytowane 13 Czerwca przez leven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...