gumiś.2000 Opublikowano 1 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2024 Wczoraj zainstalowałem War thunder , podczas samouczka mój monitor zgasł a po chwili komputer się zrestartował, do tej chwili nie wiem czemu tak się stało próbowałem podopinać kabel ale nadal ekran pokazuje brak sygnału Komputer się odpala ale tak jak napisałem nadal jest brak sygnału. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pzgr. 39 Opublikowano 1 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2024 (edytowane) Masz jakieś części na podmianę ? Choćby starą kartę graficzną włożyć zamiast obecnej i już byś wiedział czy to karta się zepsuła. Czy komputer daje jakieś sygnały dźwiękowe przy włączeniu (pikanie) ? Edit: napisz jakie masz podzespoły w komputerze Edytowane 1 Lipca 2024 przez Pzgr. 39 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumiś.2000 Opublikowano 2 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2024 Niestety z kartą graficzną na podmianę nie mam, ale jak odpalam PC to słychać że system się uruchomił ale nie ma obrazu. W momencie gdy ekran stracił sygnał dzwięki gry było słychać, nie wiem czy to pomoże w rozpoznaniu problemu ale wole to dopisać 19 godzin temu, Pzgr. 39 napisał(a): Masz jakieś części na podmianę ? Choćby starą kartę graficzną włożyć zamiast obecnej i już byś wiedział czy to karta się zepsuła. Czy komputer daje jakieś sygnały dźwiękowe przy włączeniu (pikanie) ? Edit: napisz jakie masz podzespoły w komputerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 2 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2024 Witam co tu drążyć temat, karta graficzna zdechła i tyle, jeśli posiadasz cpu z igpu to monitor podepnij pod wyjście HDMI czy DP na płycie głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumiś.2000 Opublikowano 2 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2024 Czyli karta graficzna do wymiany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pzgr. 39 Opublikowano 2 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2024 (edytowane) 5 godzin temu, gumiś.2000 napisał(a): Czyli karta graficzna do wymiany? No zachowanie komputera na to wskazuje, jak masz integrę w procesorze to możesz sprawdzić czy na niej ci zadziała (i wyciągnij wpierw dedykowaną kartę, bo płyty główne mają ustawione tak by przez nią wysyłać obraz gdy jest zamontowana). W sumie to możesz też spróbować odgrzać kartę w piekarniku, ale jeśli po takiej "naprawie" będzie działać to najwyżej przez kilka tygodni, tak więc karta do wymiany. Edytowane 2 Lipca 2024 przez Pzgr. 39 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3ch Opublikowano 2 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2024 na uj.... kupowałem 3 stacje bga, przecież żonie mogłem piekarnik podjumać -- brawo ty !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pzgr. 39 Opublikowano 2 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2024 4 minuty temu, P3ch napisał(a): na uj.... kupowałem 3 stacje bga, przecież żonie mogłem piekarnik podjumać -- brawo ty !! No trzeba było 😛 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...