ALEX-77 Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Witam all Mam taki mały problem mam okazje sprzedac mojego procka XP 2000 ;-) mam płyte MSI KT3 ULTRA2 z raidem według producenta FSB ma do 266mhz , procek do 2200XP a miałbym okazję kupic Bartka 2500 . Pytanie czy ma to sens czy płytka pociagnie go ? wiem ze Bartek chodzi na 333mhz ale na stronie producenta jest najnowszy bios w którym pisze tak : Support AMD Barton XP3000+ (FSB333) CPU (For KT3 Ultra2 Only) -Add "CPU Halt Command Detection" item in the BIOS Setup -Fixed ATI 8500 AGP card cannot be used This BIOS is intended for MS-6380E PCB with KT266A & KT333 chipset. K7T266 Pro2 & K7T266 Pro2-RU don't use the same BIOS, nie czaje zabardzo angielskiego ale czy ten bios załatwi sprawę ?? z góry dzieki za pomoc Pozdrawiam . ALEX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Popatrz na podpis, ciągnie jednego bartona za drugim a jest na KT 333 więc bez problemu smiga na 166 ( ja mialem maksymalnie 185 fsb ) Co ciekawer bartony obsluguje tulko KT3 Ultra 2 a reszta KT3 nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Support AMD Barton XP3000+ (FSB333) CPU (For KT3 Ultra2 Only) ma KT3 U2 wiec mozesz spoko ladowac bartona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 No przeciez pisze suportet tak i jeszcze raz tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 No przeciez pisze suportet tak i jeszcze raz tak no przeciez tak napisalem :? pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Dzięki panowie za podpowiedzi wiec spokojnie moge robic zamianę :D Pozdrówka ALEX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Popatrz na podpis, ciągnie jednego bartona za drugim a jest na KT 333 więc bez problemu smiga na 166 ( ja mialem maksymalnie 185 fsb ) Co ciekawer bartony obsluguje tulko KT3 Ultra 2 a reszta KT3 nie inne PCB This BIOS is intended for MS-6380E PCB with KT266A & KT333 chipset. K7T266 Pro2 & K7T266 Pro2-RU don't use the same BIOSmoze te plytki maja wspolne PCB i bios pasuje ten sam to obiecuje obsluge Bartona na kt266a ,ale na fsb133 ,a dla kt333 na fsb166 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 tak te dwie plyty są na MS - 6380 E PCB i obsluguja bartki zwykle KT3 ( bez ultra ma inne PCB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 wiem ze to nie na temat ale "Witam all" brzmi dziwnie wedlog mnie. Albo sie pisze po polsku ale po angielsku. Po co mieszac wyrazy. Nie ma to sensu dla mnie. :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Faktycznie nie na temat :wink: to nie forum dla Polonistów :lol: nieumiesz pomóc wiec "Panu juz dziękujemy" Pozdr ALEX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 wiem ze to nie na temat ale "Witam all" ROTFL po calej podlodze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: po polsku mowisz :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 wiem ze to nie na temat ale "Witam all" ROTFL po calej podlodze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: po polsku mowisz :lol: :lol: :lol: Faktycznie chłopak się czepia tego all :lol: ale mieszka w Kanadzie i nie ma Polskich znaków :twisted: tak wnioskuje 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 wiem ze to nie na temat ale "Witam all" ROTFL po calej podlodze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: po polsku mowisz :lol: :lol: :lol: Faktycznie chłopak się czepia tego all :lol: ale mieszka w Kanadzie i nie ma Polskich znaków :twisted: tak wnioskuje 8) stary z tego co mnie w podstawowce uczono według pisze sie przez "u" a nie przez "O" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...