qbass Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Musze sie wyzalic. Od pewnego czasu czuje ze moje zycie nie ma sensu. Te same problemy z rodzicami, nie mam prawdziwych kolegow z ktorymi moglmym na serjo porozmawiac. Nic mi sie nie uklada, życie dla mnie to kompletne dno w ktorym musze sie meczyc. Nie wiem co mam zrobic. Pomóżcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Nie pękaj każdy ma w życiu takie chwile że nic mu nie wychodzi i ciągle ma pod górę (nawe ja ;)). Ale trzeba przez to przebrnąć (wierz mi da się :D). Zobaczysz jeszcze będzie lepiej 8). Życzę Ci szybkiego wyjścia z doła :). Wiem, wiem nie umiem pocieszać ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 kurna ostatnio cos duzo ludzi ma dola :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zajmij się czymś. Nic nie poprawia tak humoru jak ciekawe hobby, nowi znajomi czy przyjaciel/przyjaciółka. Nie musi to być zaraz Twoja dziewczyna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Heh...nie mam ochoty na nic.......jak ja patrze na swiat za oknem to mnie ciarki przechodza...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 O żesz ty w morde! Co się dzieje! Ludzie, don't worry, be happy! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 WOW ... Co tweak robi z ludźmi.. boja sie wyjrzec przez okna, pewnie Redda wszedzie widzą ... Staryy.. nie martwta sie bedzie lepiej .. Ciezkie chwile mialem ... ale z biegiem czasu o nich zapomnialem ... tego samego zycze tobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 szamnij sobie cos co lubisz i jak juz to zrobisz zastanow sie co w zyciu od jutra zmienisz zeby bylo lepiej; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Eee. Browar dobry na wszystko ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 As I walk through the valley of the shadow of death I take a look at my life And realize there's nothing left chlopie, a co ja mam powiedziec, jak przeprowadzilem sie do usa to myslalem ze po 2 miesiacach sie zaciacham, lepiej rusz dupsko do kina, chociazby samemu, lepsze to niz siedzenie przy kompie jak to napisal b3ton w jednym topicu: "nie bierz zycia zbyt serio bo i tak nie wyjdzie z niego zywy" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 stary nie lam sie. mi i moim kolegom debilny sasiad zalozyl 2 sprawy w sadzie, ze cos niby zesmy mu zniszczyli, a druga, ze grozilismy mu, ze go zabujemy. normalnie tez sie odechciewa zyc jak sie widzi, ze ludzie mga wierzyc tkiemu palantowi. i dla realksu musimy sobie troche pobiegac po komisariatach. i co mam zalmac sie a na leb wo popiolu nasypac ??? mnie tam wsio wali. jakbym sie mial wszystkim przejmowac na powaznie to bym sie musial odrazu pociac. :P (optymistyczna wizja :D). ale zyje sie dalej i nawet nie wiesz kiedy znow bedzie zajebiscie. idz na disco czy do jakiejs knajpy. pobaw sie na calego. pomaga, mowie. potem tlko bedziesz siedzial i wnukom opowiadal jak to bylo fajnie wtedy. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Nie jest tak źle żyby nie mogło być gorzej... Zajmij się czymś co Cię interesuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 WIecie co ale coraz czescie odczowam ze jestem sam....... nie wiem dlaczego...nie mam ochoty na nic.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 WIecie co ale coraz czescie odczowam ze jestem sam....... nie wiem dlaczego...nie mam ochoty na nic.... ej miałem dokładnie to samo wstawałem papieros ledwo żywy do bimbaja szkoła gadka z kumplami tak o zeby sie odezwać przerwy fajka cały czas znudzony nie do życia wracałem na chate zgrabiony ide do kompa sie dze ide lulu i tak codzień ale zaczełem gadać bardziej osobiście z koleznką ( niestety ma chłopaka nadczym strasznie ublewam) ale ona przywróciła mi radoche z życia bo chciałem rano wstać żeby z nią pogadać na gg albo iść do niej na jej prośbe rzuciłem palenie ( i jest ze mnie dumna nie pale już 4 tydzień :) ) i jest fajno wniosek znajdź sobie jakiegoś dobrego kumpla/kumpele a najlepiej panienke idź gdzieś na balety upij sie to pomaga ( sprawdzone ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 No to sie upije , najblizza okazja w sobote Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 a ja cie pociesze w inny sposób... mogło być jeszcze gorzej gdybyś miał tskiego doła jak ja tydzień temu :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 a ja cie pociesze w inny sposób... mogło być jeszcze gorzej gdybyś miał tskiego doła jak ja tydzień temu :twisted: Zawsze mozna sie pocieszyc. Moj dobry kolega mawia : wyobraz sobie ze mogles sie urodzic w bangladeszu (np) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 cos mi sie IE wali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 ja juz doslownie dostaje p.i.e.r.d.o.l.c.a. , mam powalonego strego jezdzi za mna gdzie nie pujde, szuka mnie jak mnie nie ma przyklad. wczoraj jest 21 30 a on jezdzi i mnie szuka zebym w domu siedzial , czy to jest normalne......chyba nieja juz doslownie dostaje <span style="color:red;">[ciach!]</span>i**** to juz sie robi jak serjal brazylijski serjal albo i gorzej, nie wytrzymuje psychicznie tego cODZIENNIE sie wydziera na wszystkich co jet zle co trzebaa ustawic, przez niego do psychiatryka pojde juz niedlugo chlopaki pomocy... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 ja juz doslownie dostaje p.i.e.r.d.o.l.c.a. , mam powalonego strego jezdzi za mna gdzie nie pujde, szuka mnie jak mnie nie ma przyklad. wczoraj jest 21 30 a on jezdzi i mnie szuka zebym w domu siedzial , czy to jest normalne......chyba nieja juz doslownie dostaje <span style="color:red;">[ciach!]</span>i**** to juz sie robi jak serjal brazylijski serjal albo i gorzej, nie wytrzymuje psychicznie tego cODZIENNIE sie wydziera na wszystkich co jet zle co trzebaa ustawic, przez niego do psychiatryka pojde juz niedlugo chlopaki pomocy... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :( :( :( to pogadaj z nim o co chodzi .. moze on mysli ze za jakimi prochami lata i poprostu chce miec pewnosc.. porozmawiaj na spokojnie.. to zawsze pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Mój stary też ma odpały czasami. Ale mu przechodzi szybko :| Rada na przyjaciół ODEJDŹ OD KOMPA idź na basen, podwórko, GDZIEKOLWIEK, ale nie siedz przed tym pieprzonym kompiem , bo sobie życie marnujesz. (znaczy nie dłużej niz 3h dziennie :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 co wy duzo nie siedze , czasami sie zdarza ze wiecej niz 3 , ale to zadko, srednio dzies z 2h siedze, ale jak ide na dwor to on mnie sciaga na domu to ja juz nie wiem co mam robic?? siedziec w domu 24h zeby bylo spokojnie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Przeczytajcie sobie ten temat, naprawde szkoda goscia http://theisonews.com/forums/showthread.ph...threadid=107149 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...