Future Trunks Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Mam GeForce 4 mx 440se. Chce uakualnic BIOSa ale nie wiem kto jest producętem tej karty na pamieciach jest napisane ze sa xelo ale to nie znaczy chyba ze cala karta jest xelo. Czy istnieje jakiś sposub zby to sprawdzic. Na karcie nie pisze nic o producecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 A masz jakąś cd orginalną ze sterami tam wszystk pisze-na cd jak nie to instalnij je i bedziesz wiedzial,może masz karte noname czyli brak konkretnego producenta-jaki kolor ma karta?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Karta jest żółta. A jest producent Chaintech. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 A jeszcze jedno z kąd mam ściągnąć bios do karty na stronie chinatecha sa tylko do płyt głównych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...