wrobsipl Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 panowie jedno krótkie pytanie dla chętnych do odpowiedzi co byście wybrali 1:A xp 2.0 ghz np. za allegro co ponoć dobrze się kręcom z dobrej seri agoia 2:Bartona 2.5 ghz loteria Pyt: czy szyna bartona 333 ma naprawde lepsze wyniki niż 266 czy warto pakować sie w szyne 333 czy lepiej kupić sprawdzonego antka na 266. Życzliwym za pomoc serdecznie dziękuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 :lol: :lol: :lol: Wybaczcie ale ja już nie moge z pytaniami niektórych Bierz AGOIE :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Agoia to palomino. Dobrze kręcący się to 2300XP :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: haha, jakoś mi się zdaje że kolesiowi chodziło o A 2000+ i bartona 2500+ a nie 2GHz i 2.5 GHz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jasne że bartona, ma większego powera i kręci się nieźle, 3000+ gwarantowanie niemalże, po twojemu to 3 GHz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobsipl Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 sorki pomyliłem koleś na allegro hunt key sprzedaje serie AIUHB batche RPDW RPHW numery poniżej 200 czy to lepsze i bardzie podkręcalne procki od bartonika i czy szyna 333 daje większą wydajności niż 266 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 szyna to nie problem : ja mam szynę 400 a zwykły athlon XP ... kopa bartonowi daje pół megowy cache czyli JEDYNA różnica między bartonem a A XP. AIUHB kręcą się dobrze, 3000+ powinno być ale barton ma standardowo 2500+ więc 3000-3100+ będzie na 100% i nie trzeba dawać komuś zarabiaćza selekcjonowanie i przy odsprzedaży jest to 2500+ a nie 2000+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...