Skocz do zawartości
ANalfabeta

Kobieta za granicą

Rekomendowane odpowiedzi

Moi drodzy poradzcie mi jak najlepiej kontaktowac sie z narzeczoną, która wyjeżdża do Kanady?? Chodzi mi mniej wiecej o to, czy będą dochodzić SMS z netu na jej komórke z roamingiem ?? Na jakim czacie najlepiej rozmawiać; na dowolnym czy jakimś konkretnym (pytam o kiedyś znajomy ze swoją panna mogł tylko na gazeta.pl)

No i na koniec całkiem przy okazji jakieś adresy sklepów oczywiście ze sprzętem choć nacisk kłade na moding w Kanadzie bądź USA. Opłaca się tam kupować ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tego co pamietam to adresy sklepow juz gdzies byly na bordzie

smsy beda dochodzic

na dowolnym czacie sie z nia skontaktujesz....zaleznie od tego czy isp po jej stronie bedzie blokowal porty czy tez nie

mail/gg/icq.....jest od groma roznych komunikatorow etc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moi drodzy poradzcie mi jak najlepiej kontaktowac sie z narzeczoną, która wyjeżdża do Kanady?? Chodzi mi mniej wiecej o to, czy będą dochodzić SMS z netu na jej komórke z roamingiem ?? Na jakim czacie najlepiej rozmawiać; na dowolnym czy jakimś konkretnym (pytam o kiedyś znajomy ze swoją panna mogł tylko na gazeta.pl)

No i na koniec całkiem przy okazji jakieś adresy sklepów oczywiście ze sprzętem choć nacisk kłade na moding w Kanadzie bądź USA. Opłaca się tam kupować ?

uzywaj komunikatorow p2p! najlepiej ICQ lub MSN! Yahoo Msg'er tez jest OK! czat nie warty swieczki (za duze lag) a w/w p2p comunicators maja strasznie dobre servery!. Co do moddingu to www.crazypc.com jest spox a najlepsze ceny na tym kontynencie znajdziesz www.newegg.com lub www.pircewatch.com tez super ceny (szczegolnie promocje) to www.svc.com no ale to nie CA tylko California i USA co do Canady to ja nie znam sklepów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rok temu bylem w grecji - o dziwo nie dzialal Mirc i nie szlo sie polaczyc , zaskoczylo dopiero gdy wszedlem z shelowego konta. takze z mojego doswiadczenia wiem ze przez mirca nie pogadasz ...

gg dziala bez problemu

ale powiem ci cos co cie moze pocieszy ... teraz mam troche kumpli w stanach, nie wiem jak w kanadzie ale w usa internet jest drogi jak cholera. jednak pocieszeniem jest to iz za godzine roboty (niecale 10$) mozna kupic karte talefoniczna z ktorej dzwonia do polski prawie codziennie - karta starcza na 1,5 godz. rozmow - tak wiec moze nie bedziesz musial czatowac z kobieta tylko czekac na telefon 8)

aha - kumpli mam w roznych rejonach usa i kazdy potwierdzil drogi internet (godz. w kafejce ok 15$) - jezeli laska nie bedzie miala dostepu do netu to na pewno rozwazy karte tel.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to zalezy gdzie w Kandzie bedzie mieszkac.

dobre skelpy to

w Toronto

www.pccanada.com

www.canadacomputers.com

www.bigfootcomputers.com (szczegolnie maja w swojej ofercie rzeczy do modingow)

internetowe

www.ncix.com - bardzo duzy sklep internetowy

www.dangeo.com

www.pricenetwork.ca (sprawdzasz najnizsze ceny a potem robisz "price match" podajesz najnizsza cene konkurencji na www.ncix.com, www.dangeo.com i za ta najnizsza cene ci sprzet sprzedaja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to zalezy gdzie w Kandzie bedzie mieszkac.

dobre skelpy to

w Toronto

www.pccanada.com

www.canadacomputers.com

www.bigfootcomputers.com (szczegolnie maja w swojej ofercie rzeczy do modingow)

internetowe..........

Tak własnie będzie w Toronto. Zaraz obczaje te sklepy :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi