ANalfabeta Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Moi drodzy poradzcie mi jak najlepiej kontaktowac sie z narzeczoną, która wyjeżdża do Kanady?? Chodzi mi mniej wiecej o to, czy będą dochodzić SMS z netu na jej komórke z roamingiem ?? Na jakim czacie najlepiej rozmawiać; na dowolnym czy jakimś konkretnym (pytam o kiedyś znajomy ze swoją panna mogł tylko na gazeta.pl) No i na koniec całkiem przy okazji jakieś adresy sklepów oczywiście ze sprzętem choć nacisk kłade na moding w Kanadzie bądź USA. Opłaca się tam kupować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 z tego co pamietam to adresy sklepow juz gdzies byly na bordzie smsy beda dochodzic na dowolnym czacie sie z nia skontaktujesz....zaleznie od tego czy isp po jej stronie bedzie blokowal porty czy tez nie mail/gg/icq.....jest od groma roznych komunikatorow etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Moi drodzy poradzcie mi jak najlepiej kontaktowac sie z narzeczoną, która wyjeżdża do Kanady?? Chodzi mi mniej wiecej o to, czy będą dochodzić SMS z netu na jej komórke z roamingiem ?? Na jakim czacie najlepiej rozmawiać; na dowolnym czy jakimś konkretnym (pytam o kiedyś znajomy ze swoją panna mogł tylko na gazeta.pl) No i na koniec całkiem przy okazji jakieś adresy sklepów oczywiście ze sprzętem choć nacisk kłade na moding w Kanadzie bądź USA. Opłaca się tam kupować ? uzywaj komunikatorow p2p! najlepiej ICQ lub MSN! Yahoo Msg'er tez jest OK! czat nie warty swieczki (za duze lag) a w/w p2p comunicators maja strasznie dobre servery!. Co do moddingu to www.crazypc.com jest spox a najlepsze ceny na tym kontynencie znajdziesz www.newegg.com lub www.pircewatch.com tez super ceny (szczegolnie promocje) to www.svc.com no ale to nie CA tylko California i USA co do Canady to ja nie znam sklepów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Wystarczy irc lub zwykłe polskie gg. Internet raczej nie ma granic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 OK dziękuje serdecznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Wystarczy irc lub zwykłe polskie gg. Internet raczej nie ma granic ;]Albo tlen :D IMO much better then GG :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 ekg? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 rok temu bylem w grecji - o dziwo nie dzialal Mirc i nie szlo sie polaczyc , zaskoczylo dopiero gdy wszedlem z shelowego konta. takze z mojego doswiadczenia wiem ze przez mirca nie pogadasz ... gg dziala bez problemu ale powiem ci cos co cie moze pocieszy ... teraz mam troche kumpli w stanach, nie wiem jak w kanadzie ale w usa internet jest drogi jak cholera. jednak pocieszeniem jest to iz za godzine roboty (niecale 10$) mozna kupic karte talefoniczna z ktorej dzwonia do polski prawie codziennie - karta starcza na 1,5 godz. rozmow - tak wiec moze nie bedziesz musial czatowac z kobieta tylko czekac na telefon 8) aha - kumpli mam w roznych rejonach usa i kazdy potwierdzil drogi internet (godz. w kafejce ok 15$) - jezeli laska nie bedzie miala dostepu do netu to na pewno rozwazy karte tel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 A nie łączyłeś ty się przypadkiem na polskie serwery? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 to zalezy gdzie w Kandzie bedzie mieszkac. dobre skelpy to w Toronto www.pccanada.com www.canadacomputers.com www.bigfootcomputers.com (szczegolnie maja w swojej ofercie rzeczy do modingow) internetowe www.ncix.com - bardzo duzy sklep internetowy www.dangeo.com www.pricenetwork.ca (sprawdzasz najnizsze ceny a potem robisz "price match" podajesz najnizsza cene konkurencji na www.ncix.com, www.dangeo.com i za ta najnizsza cene ci sprzet sprzedaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 A nie łączyłeś ty się przypadkiem na polskie serwery? ;] w mirc'u na polskie - czy to zle ? :P zreszta z konta shelowego zaskoczyl na polskim servie ale tam mam Lice'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 to zalezy gdzie w Kandzie bedzie mieszkac. dobre skelpy to w Toronto www.pccanada.com www.canadacomputers.com www.bigfootcomputers.com (szczegolnie maja w swojej ofercie rzeczy do modingow) internetowe.......... Tak własnie będzie w Toronto. Zaraz obczaje te sklepy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Gie-eN-Zet: to cię uświadomię, że polskie serwery nie wpuszczają zagranicznych hostów ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Gie-eN-Zet: to cię uświadomię, że polskie serwery nie wpuszczają zagranicznych hostów ;] :oops: nie wiedzialem ... dobrze ze chociaz tego szela dalo sie odpalic :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Trzeba było się połączyć na lokalny serwer IRCnetu ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...