mirox Opublikowano 3 Października Zgłoś Opublikowano 3 Października Cześć, Planuję po 7 latach złożyć nowego kompa, wstępnie myślałem o takiej konfiguracji: https://www.x-kom.pl/lista/hneax9wnh (Na liście dolicza do kwoty kuponu, zestaw w liście mieści się w podanej kwocie) Czy to ma jakieś "ręce i nogi", czy może mogę ogarnąć coś lepszego głównie do gier i okazjonalnego programowania w Intellij lub Android Studio? Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerg7 Opublikowano 4 Października Zgłoś Opublikowano 4 Października (edytowane) https://megawrzuta.pl/wahpe0ni morele.net z 2 TB M.2 , płyta PCI-E 5.0 7027 zł Edytowane 4 Października przez Gerg7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speaker200888 Opublikowano 4 Października Zgłoś Opublikowano 4 Października Na początek podaj jaki masz monitor, bo ja widzę dwie opcje 7500f+4070sti lub 7800x3d+4070/7900gre. Co do Twojego zestawu: dysk zmień na Viper VP4300 zasilacz na Phanteks AMP GH 850W Gold PCIe 5.1 ATX 3.1 Ram na Lexar Ares Jeśli chodzi o chłodzenie to dorzuciłbym do Fortisa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirox Opublikowano 4 Października Zgłoś Opublikowano 4 Października Godzinę temu, speaker200888 napisał(a): Na początek podaj jaki masz monitor, bo ja widzę dwie opcje 7500f+4070sti lub 7800x3d+4070/7900gre. Co do Twojego zestawu: dysk zmień na Viper VP4300 zasilacz na Phanteks AMP GH 850W Gold PCIe 5.1 ATX 3.1 Ram na Lexar Ares Jeśli chodzi o chłodzenie to dorzuciłbym do Fortisa. Obecnie mam taki setup monitorów: 1. Acer Nitro XV240YPBMIIPRX 2. Samsung S24F350FHUX Chociaż gdzieś w niedalekiej przyszłości może tego Samsunga zmienię na coś nowszego, bo to wtedy był awaryjny zakup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...