FumFel_20 Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Tego niewiem bo jeszcze tam nie byłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Ja też byłem we Włochach :) juz3 razy i mam też swojaopinie.Najbardziej mnie rozwaliło to że nie widziałem na oczy żadnego pijaka czy ćpuna czy bazdomnego 8O .Byłem w mieście Forli i okolocznych miastach.To mi sie podoba.Kraj jest bogaty.Ludzie bardzo kulturalni.Ogólnie jest respekt.Niespotkałem siejeszcze z czymś takim co wymienił Lukasy.kurcze jak byles we Wlochach to moze sie obetnij i bedzie Ci lepiej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Ja proponuje sie wybrać na Chorwacje , ludzie życzliwi , mili , napić sie z nimi da i nie okradną :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Wunat haha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 chyba nie zrozumiales o co mi chodzi ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 chyba nie zrozumiales o co mi chodzi ...zrozumiałem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 jonas : ta rozmowa to big :lol: :lol: :lol: nie ma to jak amerykanska mlodziez hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Niedawno do mojego kumpla z bloku przyjechała rodzina z Francji i zaczęła go pytać czy my tu mamy markety i żółte sery. Zraziłem sie do francuzów, tym bardziej że rodzinka wyglądała na inteligentną. No cóż.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...