krzychu2 Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 jak dam glosniej glosniki to mi bzycza ja nacisne jakis klawisz i przytrzymam bo bzyczy jeszcze bardziej co mam zrobic? wymienic karte muzyczna lub/i glosniki dodam ze karta jest na plycie a glosniki maja juz 5 lat krzychu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 jaka karta muzyczna i glosniki ????? jakiej firmy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2 Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 karta muzyczna zintegrowana Sound Blaster 16 Vibra glosniki Sundio 60W krzychu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 posprawdzaj w mixerze windowsa. tj. WYCISZ rzeczy typu Line In , Mic In , itp. U mnie Mic In powodowalo szum, Line In - zaklocenia wysokiej czestotliwosci typu, piski (slychac prace HDD) lub transfer danych po jakiejs magistrali np. PCI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2 Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 posprawdzaj w mixerze windowsa. tj. WYCISZ rzeczy typu Line In , Mic In , itp. wszystko mam powylaczane i dalej bzyczy U mnie Mic In powodowalo szum, Line In - zaklocenia wysokiej czestotliwosci typu, piski (slychac prace HDD) lub transfer danych po jakiejs magistrali np. PCI. tez mam takie efekty jak sobie podepne mikrofon i chce pogadac na necie albo cos nagrac to slychac cykanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Odepnij kabelek CD-karta muzyczna [kurde zapomnialem jak on sie nazywa..] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...