Maciek OC Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zainstalowałem win XP pro, kilka dni chodził bezproblemowo. Wczoraj wyłączyłem go z kontaktu na noc i dzisiaj ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m a tu wygląd z klasycznego windowsa 8O . Nie wiem co się stało ale to chyba dziwne nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek OC Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 teraz instaluje na nowo XP. Zobacze co się działo na forum jak zainstaluje. I jaki będzie wygląd :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek OC Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 dzięki za wyczerpujące odpowiedzi :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 cierpliwosci panel st -> ekran -> kompozycje a poprawnie zamknales kompa przed wylaczeniem ? nie masz bs na dysku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 no i jaki ma wygląd? :D Jest w XP funkcja wyglądu "Klasyczny Windows". Może ci się sama włączyła? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Mogę się mylić, ale jeśli admin ma klasyczną kompozycję, to zwykły użytkownik nawet po zmianie na plex (jeśli ma uprawnienia) będzie miał po restarcie domyślną kompozycję. Sprawdź czy masz usługa themes jest włączona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 mylisz sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek OC Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 :arrow: ja jestem adminem, :arrow: nie mam bs, :arrow: sama mi się nie zmieniła kompozycja, mi się wydaje że to przez te dziury w xp ktoś się dostał do mojego kompa i usunął mi pliki kompozycji. Aha jeszcze wczoraj w koszu miałem folder windows i nie dało go się przywrócić, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek OC Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 ok, już wiem o co chodzi i jak to naprawić. wystarczy zrobić nowego użytkownika i spowrotem się zalogować na siebie i już bedzie :) no teraz ten temat jest nie potrzebny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 No heh XP :lol: niezłe kombinacje i tylko po to żeby sobie kolorki pooglądać. A tak jedny pytanie masz FAT32 czy NTFS ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...