VonV3in Opublikowano 25 Października Zgłoś Opublikowano 25 Października (edytowane) Siema, nie ma duzego wyboru w dyskach 8 tb jest coś trzy albo cztery modele https://www.x-kom.pl/g-5/c/1779-dyski-ssd.html?f7019-pojemnosc=292213-od-7.86-tb-do-8-tb potrzebowałbym jakiś bez radiatora, w morele jest jeszcze https://www.morele.net/dysk-ssd-pny-cs3140-8tb-m-2-2280-pci-e-x4-gen4-nvme-m280cs3140-8tb-rb-12620497/ pny, którego byście wybrali? A jeszcze z innej mańki - jest na morele promocja nie wiem do kiedy na 990 pro 2tb za 600pln wziąłbym go ale miałem kiedyś problem z morele jak chcialem zareklamowac plytę główną. Brać go czy dać sobie spokój? I kupic np bezposrednio od samsunga Edytowane 25 Października przez VonV3in Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Han44 Opublikowano 27 Października Zgłoś Opublikowano 27 Października Od samsunga nawet jak dasz więcej ja już też ten sklep omijam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerg7 Opublikowano 27 Października Zgłoś Opublikowano 27 Października (edytowane) ADATA SSD XPG GAMMIX S70 BLADE 8000GB Edytowane 27 Października przez Gerg7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonV3in Opublikowano 28 Października Zgłoś Opublikowano 28 Października 18 godzin temu, Han44 napisał(a): Od samsunga nawet jak dasz więcej ja już też ten sklep omijam. Tak zrobię; pytałem ich o gwarancję i samsunga też, samsung twierdzi ze gwarancje mozna zglaszac wylacznie do sklepu w ktorym kupuję, a morele twierdzi ze gwarancje mozna skladac z faktura u producenta. Producent powiedzial mi ze w razie jakis niefortunnych przypadkow moge jeszcze sie zglosic do ich europejskiego serwisu, ale to juz za duzo roboty wezmę u samsunga 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Han44 Opublikowano 29 Października Zgłoś Opublikowano 29 Października I tak zrób , raczej z gwarancji nie skorzystasz no chyba że dużo przewalasz danych.😁 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...