Vendeur Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2024 (edytowane) Cześć, Znalazłem świetną tapetę na moim nowym Xiaomi 14 (tapeta poniżej, ale potrzebuję lepszą jakość). Chciałbym skopiować to do mojego telefonu Asus Zenfone 10, ale nie mam pojęcia, jak to zrobić. Użyłem Root Browser i przeszukałem wszystkie katalogi, ale nie znalazłem tapety, której telefon używa w tej chwili. Możecie jakoś pomóc? Edytowane 3 Listopada 2024 przez Vendeur 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funi Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2024 Tak to sie robi, kurde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vendeur Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2024 W dniu 17.12.2024 o 10:44, funi napisał(a): Tak to sie robi, kurde. Myślisz, że nie próbowałem...??? Te tapety z internetu są tragicznej jakości. Jedyna opcja, to wyciągnąć jakoś plik z telefonu, ale wydaje się to niemożliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...