Lenczes Opublikowano 4 Listopada Zgłoś Opublikowano 4 Listopada (edytowane) Zastanawiam się nad zakupem płyty głównej Asrock x870 Pro RS Wifi. Zależy mi na cyfrowym wyjściu audio na tylnym panelu, wifi i pci-ex 5.0 (żeby było przyszłościowo, bo za często sprzętu nie zmieniam). Wydaje mi się, że ok. 1000zł to będzie dobry wybór. Ogólnie składam skrzynkę na raty. Posiadam już: Obudowa: Zalman Z10 Zasilacz: MSI MPG A850G Dysk: PNY CS3140 1TB Z pozostałych po obecnym: Grafika: Palit 1060 6G Jetstream (oczywiście tymczasowo na start) Chłodzenie: Endorfy Spartan 5 Max (4 ciepłowody) Brakuje mi właśnie płyty, procesora oraz RAM`u. Komputer będzie służył do gier, najczęściej mmorpg, strzelanki online (warzone, ww3, bf`y, cod`y). Czy to będzie dobre: Ram: GoodRam IRDM, 32GB, 6400 cl32 Płyta: Asrock x870 pro rs wifi Procesor: Ryzen 7 7700 oem Grafika: jak dozbieram( pewnie gdzieś w styczniu)? Jak oceniacie zestaw? Edytowane 4 Listopada przez Lenczes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 4 Listopada Zgłoś Opublikowano 4 Listopada Jeśli zależy Ci na cyfrowym wyjściu audio, WFi i PCIe 5.0 dla GPU, to ten ASRock będzie naprawdę OK, poniżej 1000 zł trudno znaleźć alternatywę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenczes Opublikowano 5 Listopada Zgłoś Opublikowano 5 Listopada Wielkie Dzięki za opinię. Już wiem, że ją zamówię.😀 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...