zibrator Opublikowano 7 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2024 (edytowane) Witam, kupiłem chłodzenie Fera 5 pod Ryzena 7600, który siedzi na płycie asrock a620i. Z tego co widze to nie ma szans na montaż bo metalowa podstawka jest za szeroka i zahacza o zabudowany tylny panel, no chyba, że coś źle robię? Jezeli nie pasuje ten cooler to jaki będzie dobry pod tak zbudowana mini płytę?? Dobra dawno nie robilem takich rzeczy, proszę się nie śmiać:)) Już chyba doszedłem do tego Edytowane 7 Listopada 2024 przez zibrator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 7 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2024 I udało się czy trzeba wytentegować diaxem? 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibrator Opublikowano 8 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2024 (edytowane) Wszystko gra jest drastyczna różnica względem stockowego chłodzenia tylko nie mogę zamknąć Budy ale to już pikuś będzie lepszy przepływ:))) Edytowane 8 Listopada 2024 przez zibrator 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...