Frytqu Opublikowano 27 Listopada Zgłoś Opublikowano 27 Listopada (edytowane) Witam. Zakupiłem od strony sprzęt z montażem. Komputer przyjechał bez karty graficznej zamontowanej w celu bezpieczniejszej dostawy. Nie znam się aż tak na nowym sprzęcie i mam niepodpiete dwa kable. Ten z żółta końcówka jak dobrze rozumiem muszę podpiac do karty jak ja zamontuje. A ten drugi krótki kabel? Czy on się od czegoś mógł odpiąć czy pozostawić go? Dzięki z góry za pomoc Edytowane 27 Listopada przez Frytqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 27 Listopada Zgłoś Opublikowano 27 Listopada (edytowane) wstaw gdzieś te zdjęcia bo jakość się pogorszyła ale jest to najpewniej USB 3.1 z panelu frontowego jeśli się nie pomyliłem B650 EAGLE AX https://ibb.co/0y1hhNr Edytowane 27 Listopada przez axsin302 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 27 Listopada Zgłoś Opublikowano 27 Listopada Witam to jest wtyczka od USB-C , zapewne posiadana przez Ciebie obudowa posiada takie gniazdo na froncie lub u góry , ale za to wtyczka która jest w gnieździe USB 3.2 nie ładnie ja ktoś zamontował... ja to przed włączeniem posprawdzał bym wszystkie wtyczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3ch Opublikowano 27 Listopada Zgłoś Opublikowano 27 Listopada Jaką rolę mają pełnić wentylatory skierowane w dół obudowy, jestem ciekaw po prostu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vries Opublikowano 27 Listopada Zgłoś Opublikowano 27 Listopada Godzinę temu, P3ch napisał(a): Jaką rolę mają pełnić wentylatory skierowane w dół obudowy, jestem ciekaw po prostu. Zapewne odwrócone wersje wentylatorów, czyli normalne wtłaczanie powietrza do skrzyni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 27 Listopada Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 13 minut temu, vries napisał(a): Zapewne odwrócone wersje wentylatorów, czyli normalne wtłaczanie powietrza do skrzyni. Buda wygląda na Modecom Volcano Panorama, więc na 100% wtłaczają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3ch Opublikowano 28 Listopada Zgłoś Opublikowano 28 Listopada Dobra Pany przyjrzałem się faktycznie są poprawnie zamontowane te wentylatory, na 1 rzut oka wydawało mi się że one pakują w dół powietrze, myślę, bez sensu. Ale jest ok sorka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 28 Listopada Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 9 godzin temu, P3ch napisał(a): Ale jest ok sorka. nie tak szybko , teraz to panie, oczekujemy co najmniej zaproszenia do Ewy, do programu. xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 28 Listopada Zgłoś Opublikowano 28 Listopada @Frytqu tak w ogóle czy zakładającemu udało się znaleźć pasujące miejsce :D i czy karta oraz sam komputer ruszył ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...