uszek Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zamierzam kupic drukarke epsona konkretnie jeszcze nie wiem co ale najprawdopodobniej C62 Opinie na temat drukarek epsona mile widzianie wyowiedzi odciagajace od kupna z tej firmy rowniez Ps. DO wydania mam 400-500zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAR0 Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Mam właśnie tą drukarkę. Zakupiłem ją pod koniec zeszłego roku. Drukarka jest naprawdę spoko jakość wydruków jest bardzo dobra. Ale niestety drukarka ta jest mało ekonomiczna. Zużywa strasznie dużo tuszu co nie jest tanią rzeczą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes_lbn Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Wlasnie te drukarki marnuja ogromnie ilosci tuszu . Bo zywotnosc pojemnika nie konczy sie na wyczerpaniu faktycznym tuszu ale wtedy kiedy drukarka uzna ze jest pusty. A z reguly w rzeczywistosci tak nie jest Jedynym pocieszeniem jest dobra jakosc i tanie tusze ktore nie do konca wychdoza taniej od innych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uszek Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Czyli mowicie ze jest dobra To teraz mam dylemat Epson Stylus C62 czy HP DeskJet 5550 Ceny mniej wiecej porownywalne tylko własnie chodzi o koszty pozniejszej eksploatacji w co wiecej kasy trzeba włozyc i co dłuzej pochodzi i sie mniej psuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Wlasnie te drukarki marnuja ogromnie ilosci tuszu . Bo zywotnosc pojemnika nie konczy sie na wyczerpaniu faktycznym tuszu ale wtedy kiedy drukarka uzna ze jest pusty. A z reguly w rzeczywistosci tak nie jestWówczas możesz pomimo iż w zasadzie ten tusz nie został zmieniony jeszcze raz go załadować - niby zmieniając tusz. Tym sposobem możesz wykorzystać go do końca. Sam tak robię w epsonie 480. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 w C62 w pojemnikach z tuszem są chipy kontrolujące i uniemożliwiające ponowne napełnianie. Trzeba się zaopatrzyć w specjalny program do resetowaia chipa. Gdzieś mam go na dysku więc w razie czego mogę poszukać :) . Ogólnie używam Epsonów C70 i C80 ponieważ potrzebuję bardzo wysokiej jakości wydruku a że używam tuszy termosublimacyjnych więc w grę wchodzą tylko Epsony ze swoją techniką dysz piezoelektrycznych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uszek Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 A moze cos innego zaproponujecie??? Tylko nie z lexmarków bo to jest do niczego!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAR0 Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Był bym wdzięczny za taki programik. Sam używam C62 i mnie trafia z tym tuszem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 w C62 w pojemnikach z tuszem są chipy kontrolujące i uniemożliwiające ponowne napełnianie. Trzeba się zaopatrzyć w specjalny program do resetowaia chipa. Gdzieś mam go na dysku więc w razie czego mogę poszukać :) . Ogólnie używam Epsonów C70 i C80 ponieważ potrzebuję bardzo wysokiej jakości wydruku a że używam tuszy termosublimacyjnych więc w grę wchodzą tylko Epsony ze swoją techniką dysz piezoelektrycznych.NIE zrozumiałeś. Chodzi mi o fakt iż jeśli czujnik pisze iż tusz jest pusty chociaż w rzeczywistości nie jest, to ja robię wymianę tuszu ale zmieniam spowrotem na ten sam pojemnik i czujnik wówczas zdeczka wariuje pozwalając dalej drukować - czasem wręcz pokazuje iż "stary" caktridż jest pełny :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...