Marcunpl Opublikowano 16 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2024 Cześć, mam problem nie moge ustawić w windows 11 trybu wysoka wydajność. wpisanie w cmd powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61 nie pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3ch Opublikowano 17 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2024 Sprawdź czy w systemie nie ma oprogramowania od HP, power manager. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcunpl Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2024 Był odinstalowałem, tak mi się przynajmniej wydaje. Sprawdzę i wrócę z tematem. Bo muszę kiedyś spać a tu zaraz czwarta rano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcunpl Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2024 Odinstalowałem, ale na chwilę obecną nie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 19 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2024 Witam ale tzn. jak wchodzisz w "dodatkowe opcje zasilania" nie ma pozycji utwórz nowy profil ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcunpl Opublikowano 22 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2024 Jest utwórz nowy profil, ale nie mogę wybrać wysoka wydajność Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 22 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2024 na moje to jakieś oprogramowanie od HP blokuje taka możliwość, trzeba by wejść w dodaj/usuń programy i prześwietlić listę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axsin302 Opublikowano 22 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2024 to wejdź przez stary Panel Sterownia https://ibb.co/9Txdvjt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...