Skocz do zawartości
Raven555

Czy na tym forum toleruje się piractwo ??

Rekomendowane odpowiedzi

W środę ok 16-17 podczas sprwadzania logów z FRST zobaczyłem że autor wątku 

ma zainstalowane pirackie oprogramowanie ( Wystarczy spojrzeć na wpisy w pliku HOSTS) w logu ADDITION zgłosiłem to moderatorom ale pomimo to 

jak widać jest zero reakcji z ich strony. Ilu jest moderatorów na tym forum i czy tu się toleruje piractwo ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam 

widzę ja że na każdym osiedlu czy portalu musi pojawić sie sam ON , autko krzywo zaparkowane i już zgłoszenie na straż wiejską, itp... 

o nie przecież to jest jakaś katastrofa że nikt nie reaguje, jak to ? , to ktoś ośmiela sie mieć nie zarejestrowana wersje jakiegoś oprogramowania ? , trzeba to szybko zgłosić, napiętnować i najlepiej od razu na stos z nim.

ale spokojnie teraz pojawiłem sie Ja, samozwańczy szeryf i wymierzę sprawiedliwość...  

szczerze ? ,  uj Ci do tego co kto ma na swoim prywatnym PC/laptopie zainstalowane, chcesz pomóc , to takie sprawy sie pisze bezpośrednio do kogoś na PW , bo ktoś może nawet nie wiedzieć że ma takie oprogramowanie, jak np. sam nie instalował systemu ,a taka skrzywiona praworządność to lubią chyba na forum Benchmark.pl tam będziesz mógł się wykazać , sygnalisto ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj Panie jakbyś widział jakie boje trzeba przejść aby dochodzić swoich praw z firmą np Adobe to sam zastanawiasz się czy nie korzystać z alternatywnego oprogramowania dostępnego w sieci, ciekawe jak byś się poczuł kiedy producent okrada Cię z ponad 5000 zł tłumacząc że twoja licencja wieczysta którą zakupiłeś już nie jest ważna bo nie support(uja) już danej wersji programu bo mają nową cloud i jak chcesz możesz przejść na nową. A o logach rzekomej aktywacji, rejestracji produktu możesz zapomnieć 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi