Raven555 Opublikowano 16 godzin temu Zgłoś Opublikowano 16 godzin temu W środę ok 16-17 podczas sprwadzania logów z FRST zobaczyłem że autor wątku ma zainstalowane pirackie oprogramowanie ( Wystarczy spojrzeć na wpisy w pliku HOSTS) w logu ADDITION zgłosiłem to moderatorom ale pomimo to jak widać jest zero reakcji z ich strony. Ilu jest moderatorów na tym forum i czy tu się toleruje piractwo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Opublikowano 15 godzin temu Witam widzę ja że na każdym osiedlu czy portalu musi pojawić sie sam ON , autko krzywo zaparkowane i już zgłoszenie na straż wiejską, itp... o nie przecież to jest jakaś katastrofa że nikt nie reaguje, jak to ? , to ktoś ośmiela sie mieć nie zarejestrowana wersje jakiegoś oprogramowania ? , trzeba to szybko zgłosić, napiętnować i najlepiej od razu na stos z nim. ale spokojnie teraz pojawiłem sie Ja, samozwańczy szeryf i wymierzę sprawiedliwość... szczerze ? , uj Ci do tego co kto ma na swoim prywatnym PC/laptopie zainstalowane, chcesz pomóc , to takie sprawy sie pisze bezpośrednio do kogoś na PW , bo ktoś może nawet nie wiedzieć że ma takie oprogramowanie, jak np. sam nie instalował systemu ,a taka skrzywiona praworządność to lubią chyba na forum Benchmark.pl tam będziesz mógł się wykazać , sygnalisto ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Opublikowano 13 godzin temu Ma to ma co ci do tego Lepszy taki moderator niż dający lewe punkty a administracja kładąca lachę na to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User2 Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu Aż cię paluchy świerzbiały aby jego logi sprawdzić co?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3ch Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu Oj Panie jakbyś widział jakie boje trzeba przejść aby dochodzić swoich praw z firmą np Adobe to sam zastanawiasz się czy nie korzystać z alternatywnego oprogramowania dostępnego w sieci, ciekawe jak byś się poczuł kiedy producent okrada Cię z ponad 5000 zł tłumacząc że twoja licencja wieczysta którą zakupiłeś już nie jest ważna bo nie support(uja) już danej wersji programu bo mają nową cloud i jak chcesz możesz przejść na nową. A o logach rzekomej aktywacji, rejestracji produktu możesz zapomnieć 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...