Fornal Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2024 Witam Niedawno kupiłem monitor z G-sync compatible ale pomimo tego nadal zauważam mały tearing, co mam robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funi Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2024 Reklamować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2024 Witam jakiego sprzętu dotyczy problem, np. monitor jest połączony z karta graficzna ?, może ktoś ma podobny sprzęt i będzie mógł Tobie szybko pomóc , czy problem jest podczas wyświetlania pulpitu czy dotyczy jakiejś konkretnej gry , lub sprawdziłeś na kilku tytułach i wszędzie jest tak samo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fornal Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2024 1 minutę temu, Mr.T... napisał(a): Witam jakiego sprzętu dotyczy problem, np. monitor jest połączony z karta graficzna ?, może ktoś ma podobny sprzęt i będzie mógł Tobie szybko pomóc , czy problem jest podczas wyświetlania pulpitu czy dotyczy jakiejś konkretnej gry , lub sprawdziłeś na kilku tytułach i wszędzie jest tak samo ? Problem dotyczy monitora aoc agon pro ag276qzd2 (nie ma on g-sync tylko adaptive-sync, ale wyświetla się jako g-sync compatible)a karta graficzna do której jest podpięty to rtx 4070 ti super. Problem występuje tylko w jednej grze w innych tytułach ten problem nie występuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2024 QD-OLED to obraz powinien być taki nie najgorszy , swoja droga fajnie ze można już zakupić taki monitor w okolicach poniżej 3 tys. czy mógł byś zamieścić jakiś zrzut pulpitu lub forteczkę podczas np. migotania tekstur na obiektach ? ja mam całkiem inny monitor i tez nie mam wsparcia dla - g sync compatible , czasami wystarczy zmienić metodę antyaliasingu aby generowany obraz był ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fornal Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2024 37 minut temu, Mr.T... napisał(a): QD-OLED to obraz powinien być taki nie najgorszy , swoja droga fajnie ze można już zakupić taki monitor w okolicach poniżej 3 tys. czy mógł byś zamieścić jakiś zrzut pulpitu lub forteczkę podczas np. migotania tekstur na obiektach ? ja mam całkiem inny monitor i tez nie mam wsparcia dla - g sync compatible , czasami wystarczy zmienić metodę antyaliasingu aby generowany obraz był ok. Godzinę temu, Mr.T... napisał(a): UBWitam jakiego sprzędotyczy problem, np. monitor jest połączony z karta graficzna ?, może ktoś ma podobny sprzęt i będzie mógł Tobie szybko pomóc , czy problem jest podczas wyświetlania pulpitu czy dotyczy jakiejś konkretnej gry , lub sprawdziłeś na kilku tytułach i wszędzie jest tak samo ? Nie mógłbym bo ten tearing pojawia się tylko przez chwilę a problem dotyczy tylko gry Minecraft Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...