Fornal Opublikowano Niedziela o 22:37 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 22:37 Witam Mam problem z telewizorem LG 32lm6300pla a mianowicie z udostępnianiem bezprzewodowo obrazu na nim z mojego pc. Funkcja nagle przestała działać. Bardzo proszę o szybką pomoc bo nie wiem już co robić! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano wczoraj o 10:52 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 10:52 Witam temat znany nie od dziś , zapewne po jakiejś aktualizacji oprogramowanie rozłącza połączenie , lub nawet korzystając z 1080p po chwili połączenia i przesyłania obrazu przez Wi-Fi w TV, karta Wi-Fi-sie nagrzewa i rozłącza połączenie. takie połączenie powinno sie wykorzystywać do prezentacji czy samego pulpitu , jak odpalisz nawet YT a o grach to zapomnij, bo po chwili karta sie nagrzeje i rozłączy połączenie, inaczej jest jak TV przez Wi-Fi odbiera sygnał aby nawiązać połączenie z Internetem i przeglądasz strony, a trochę więcej danych musi zostać przesłanych aby wyświetlić obraz z gry czy z YT, rozwiązanie ?, pisz do producenta aby wykorzystując połączenie Wi-Fi moc korzystać PC , xD , lub kup odpowiednio długi kabel HDMI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fornal Opublikowano wczoraj o 13:46 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 13:46 2 godziny temu, Mr.T... napisał(a): Witam temat znany nie od dziś , zapewne po jakiejś aktualizacji oprogramowanie rozłącza połączenie , lub nawet korzystając z 1080p po chwili połączenia i przesyłania obrazu przez Wi-Fi w TV, karta Wi-Fi-sie nagrzewa i rozłącza połączenie. takie połączenie powinno sie wykorzystywać do prezentacji czy samego pulpitu , jak odpalisz nawet YT a o grach to zapomnij, bo po chwili karta sie nagrzeje i rozłączy połączenie, inaczej jest jak TV przez Wi-Fi odbiera sygnał aby nawiązać połączenie z Internetem i przeglądasz strony, a trochę więcej danych musi zostać przesłanych aby wyświetlić obraz z gry czy z YT, rozwiązanie ?, pisz do producenta aby wykorzystując połączenie Wi-Fi moc korzystać PC , xD , lub kup odpowiednio długi kabel HDMI. Ale mi chodzi oto aby tam mieć udostępnionego discorda bezprzewodowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...