marcinw Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Jako, że chciałbym po latach zmienić komputer to zacząłem się zastanawiać nad kupnem Mini PC bo wielka skrzynia mi nie potrzebna. Więc tak z najważniejszych rzeczy: nie gram na PC w ogóle, nie pracuję z grafiką, tak naprawdę to komputer służy mi głównie do przeglądania internetu (niejednokrotnie kilkadziesiąt kart w przeglądarce otwartych na raz) oraz do multimediów. Z wymagań to jak mniemam RAM minimum 32GB a dysk 1TB to minimum a najlepiej to chciałbym 2TB. Budżet 2000-3000zł, co możecie polecić. Edytowane 5 godzin temu przez marcinw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu Za 3045 masz taki set z i5 14400, 64GB RAM i 2TB SSD https://proline.pl/koszyk/ab8af50e kwestia jak mała ma być to obudowa bo jeśli coś MiniITX to już automatycznie sam konfig bedzie słabszy, wyższy koszt płyty, zasilacza, obudowy etc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ingachm Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu mogę Ci polecić coś takiego mini pc wydajność w podstawowych zadaniach będzie wystarczająca + możliwość rozbudowy pamięci RAM i dysku SSD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu Jak z GW na miejscu to np minipc Asusa na i5 125h albo np z allegro 7840hs u chinczyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...