pb923 Opublikowano wczoraj o 19:17 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 19:17 Witam.Pytanie głupie ale dla mnie ważne.Sprzedalem stara plyte glowna ze srubkami do mocowania w obudowie.Śrubki byly od obudowy Phanteks NV5.Pytanie czy dokupie gdzies jakies inne,czy sa uniwersalne czy jak.Nie wiem gdzie mialem glowe sprzedajac razem ze srubkami.Sorki za glupi temat ale nie wiem gdzie zapytac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsKassandra Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu są uniwersalne raczej pewnie dokupisz mogłabym Ci wysłać w sumie, zbieram od 20 lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Han44 Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Opublikowano 10 godzin temu https://www.google.com/search?q=śrubki+do+mocowania+płyty+głównej&rlz=1C1ASUM_enPL1086PL1101&oq=śrubki+do+mocowania+płyty+&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqCAgBEAAYFhgeMgYIABBFGDkyCAgBEAAYFhgeMgoIAhAAGKIEGIkFMgoIAxAAGIAEGKIEMgoIBBAAGIAEGKIEMgoIBRAAGIAEGKIEMgoIBhAAGKIEGIkF0gEKMjA0MTlqMGoxNagCALACAA&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...